Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Digitaidot ovat nykyarjen välttämätön perusta

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyössä tuetaan nuorten digitaitojen kehittymistä. Nuorten media- ja informaatiolukutaidon edistäminen on ydinasioita nuorten parissa tehtävässä tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä. Digitaalinen media haastaa kiinnittämään huomiota lähdekriittisyyteen, sekä siihen, että...

Let´s Talk! - Pohjoismaiden ja Baltian maiden nuorten tieto- ja neuvontatyön verkkokeskusteluryhmä käynnistyy

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevät Pohjoismaiden ja Baltian maiden ammattilaiset ovat tervetulleita keskustelemaan sekä jakamaan työhönsä liittyviä kokemuksiaan ja ideoitaan. Tammikuussa alkavan Let´s talk! -verkkokeskusteluryhmän tavoitteena on vahvistaa nuorten tieto- ja...

Miten tukea nuorta kohti kansainvälisyyttä?

Kuvaus

Tieto-, neuvonta- ja ohjaustyön ammattilaisilla on tärkeä rooli tiedon välittäjinä ja rohkaisijoina. He voivat myös auttaa nuorta selättämään esteitä kansainvälistymisen tieltä. Eurodesk ja Euroguidance tukevat ammattilaisia tässä työssä.  

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 21.2.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Helmikuun keskusteluryhmän alustavana aiheena on mediakasvatus. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 24.1.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Tammikuun tapaamisessa keskustellaan tekoälyn hyödyntämisestä. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 14.12.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Joulukuun keskusteluryhmässä keskustellaan nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisista suuntaviivoista. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

NUSUVEFO: Teemakeskustelu - Mitä nuorille kuuluu?

Kuvaus

NUSUVEFOn syyskuun teemakeskustelussa aiheena on "Mitä nuorille kuuluu?". Keskustelun alustajana toimii kouluterveyskyselyn kehittämispäällikkö Jenni Helenius THL:stä. Mukana teemakeskustelussa ovat myös Liisa Kilpiäinen MLL Nuortennetistä sekä Erika Viding MLL Lasten ja nuorten auttavasta...

YIntro-koulutus – Ensiaskeleet nuorten tieto- ja neuvontatyöhön

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön peruskoulutus YIntro antaa hyvän perustan nuorten tieto- ja neuvontatyölle. Kansainvälinen YIntro-koulutus järjestetään Romaniassa englanninkielellä. Koulutus on maksuton.

Tilaa aihepiirin Nuorten tieto- ja neuvontatyö RSS-syöte

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!