Hyppää pääsisältöön
Ihmisiä salissa seminaarissa.

Koordinaatti Osallisuuden osaamiskeskuksessa päättyy 31.3.2024

Koordinaatin tavoitteena on ollut, että digitaalisen osallisuuden ja vaikuttamisen osaaminen vahvistuu ammattilaisten keskuudessa ja tämän myötä nuorten mahdollisuudet osallistua ja vaikuttaa digitaalisissa ympäristöissä lisääntyvät.

Koordinaatti on sijoittunut osaamiskeskustehtävissään rakenteellisesti osaksi Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden nuorisopalveluita.

Nuorisoalan osaamiskeskusten toimikausi päättyy maaliskuun 2024 lopussa. Siten myös Koordinaatin toiminta päättyy 31.3.2024.

Olemme tukeneet nuorten parissa toimijoita sekä muita ammattilaisia digitaalisten alustojen käyttöönotossa osallisuuden ja vaikuttamisen välineiksi sekä kannustamme heitä hyödyntämään niitä osallisuustyössään.  Erityisenä välineenä tässä tehtävässä on oikeusministeriön Digiraati.

Koordinaatin tehtävänä on ollut Digiraadista viestimisen sekä toimijoiden tukeminen sen hyödyntämisessä, erityisenä kohderyhmänä kuntatoimijat. Olemme koonneet tietoa ja viestimme myös muista digitaalisista vaikuttamisen välineistä ja menetelmistä sekä tuemme niiden käytössä. 

Koordinaatti on ollut osatoteuttajana Osallisuuden osaamiskeskuksessa, jonka muodostavat Nuorten Akatemia, Nuorisovaltuustojen liitto ry., kehittämiskeskus Opinkirjo, SPR Nuorten Turvatalot sekä Koordinaatti.

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!