Hyppää pääsisältöön
Ihmisiä keskustelemassa kuvassa.

NUSUVEFOn toiminta

NUSUVEFOon kuuluvien organisaatioiden verkkotyö on monimuotoista; esimerkiksi reaaliaikaisia chatteja joko ryhmässä tai kahden kesken, kysymys-vastauspalstoja tai muuta vuorovaikutteista toimintaa verkossa. NUSUVEFOon kuuluvan organisaation verkkotyön lähtökohta voi olla esimerkiksi auttava, ennaltaehkäisevä tai osallistava.

NUSUVEFO haluaa
    – Edistää nuoria verkossa kohtaavien organisaatioiden verkostoitumista ja yhteistyötä
    – Kannustaa tietotaidon vaihtamiseen
    – Välttää päällekkäistä työtä
    – Luoda yhteisiä pelisääntöjä
    – Edistää verkkonuorisotyöhön liittyvää tutkimustoimintaa
    – Edistää nuorille suunnatun verkkotyön tunnettuutta

NUSUVEFOn toiminta on puoluepoliittisesti sitoutumatonta. Verkoston arvot perustuvat YK:n Lapsen oikeuksien sopimukseen.

NUSUVEFOn jäsenistölle suunnattuja seminaareja järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Seminaarien lisäksi verkosto kokoontuu yleiskokoukseen kaksi kertaa vuodessa. Seminaareissa jäsenet vaihtavat kuulumisia ja kuulevat verkkotyöhön liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Kokousten välillä työskentely tapahtuu työryhmissä ja verkossa.

NUSUVEFO on perustettu vuonna 2007. Verkoston toimintaa luotsaa kehittäjäryhmä, jonka roolina on mm. hyväksyä verkoston uudet jäsenet, valmistella yleiskokoukset ja linjata NUSUVEFOn toimintaa. Kehittäjäryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa. Vuonna 2023 kehittäjäryhmään kuuluvat Koordinaatti, Oulun ensi- ja turvakodit, Loisto Setlementti, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Sakky ja Seta.

NUSUVEFOn sisäinen keskustelu käydään suljetussa Facebook-ryhmässä. Kokousmuistiot ja muu materiaali löytyvät Drivestä, ja Driveen on päivitysoikeudet kaikilla verkoston jäsenillä. Jos olet verkoston jäsen ja tarvitset pääsyn joko Facebook-ryhmään tai Driveen, ota yhteyttä Markoon: marko.pesonen@ouka.fi, 044 703 8324

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!