Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Let´s Talk! - Pohjoismaiden ja Baltian maiden nuorten tieto- ja neuvontatyön verkkokeskusteluryhmä käynnistyy

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevät Pohjoismaiden ja Baltian maiden ammattilaiset ovat tervetulleita keskustelemaan sekä jakamaan työhönsä liittyviä kokemuksiaan ja ideoitaan. Tammikuussa alkavan Let´s talk! -verkkokeskusteluryhmän tavoitteena on vahvistaa nuorten tieto- ja...

Miten tukea nuorta kohti kansainvälisyyttä?

Kuvaus

Tieto-, neuvonta- ja ohjaustyön ammattilaisilla on tärkeä rooli tiedon välittäjinä ja rohkaisijoina. He voivat myös auttaa nuorta selättämään esteitä kansainvälistymisen tieltä. Eurodesk ja Euroguidance tukevat ammattilaisia tässä työssä.  

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 21.2.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Helmikuun keskusteluryhmän alustavana aiheena on mediakasvatus. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 24.1.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Tammikuun tapaamisessa keskustellaan tekoälyn hyödyntämisestä. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 14.12.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Joulukuun keskusteluryhmässä keskustellaan nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisista suuntaviivoista. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Alueelliset nuorisotyöpäivät

Kuvaus

Alueelliset nuorisotyöpäivät Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen nuorisotyöntekijöille järjestetään Kajaanissa 5.–6.10.2023. Koordinaatti osallistuu tapahtumaan! Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff on kohdattavissa Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan esittelypisteellä.

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 25.10.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Lokakuun tapaamisessa keskustellaan kansainvälisyysohjauksesta. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 22.11.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Tervetuloa keskustelemaan nuorten tieto- ja neuvontatyön eri teemoista ja ajankohtaisista aiheista!

Oululainen nuorten tieto- ja neuvontatyö täyttää 30 vuotta

Kuvaus

Oululainen nuorten tieto- ja neuvontatyö juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan. Nyt muistellaan menneitä, mutta katse on suunnattu tulevaisuuteen.

Verkostomainen yhteistyö varmisti Nuortenelämä.fi-palvelun saatavuuden

Kuvaus

Koordinaatin ylläpitämä verkkopalvelu Nuortenelämä.fi palveli nuoria, nuorten parissa toimijoita sekä nuorisoalan opiskelijoita lähes kymmenen vuoden ajan. Tässä Puheenvuorossa kerron Nuortenelämä.fi-palvelun tärkeimmästä toimintaedellytyksestä – yhteistyöstä. Millaista yhteistyötä teimme...

Tilaa aihepiirin Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus RSS-syöte

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!