Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

ERYICAn 34. yleiskokouksen uutiskooste

Kuvaus

Eurooppalainen nuorten tieto- ja neuvontatyön kattojärjestö ERYICA toteutti vuoden 2023 yleiskokouksensa kaksiosaisena. Toinen osa pidettiin kesän alussa Maltalla ja toinen osa syyskuussa verkossa. Yleiskokouksessa käsiteltiin muun muassa järjestön uutta strategiaa, taloutta ja uudistettua...

YIntro-koulutus – Ensiaskeleet nuorten tieto- ja neuvontatyöhön

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön peruskoulutus YIntro antaa hyvän perustan nuorten tieto- ja neuvontatyölle. Kansainvälinen YIntro-koulutus järjestetään Romaniassa englanninkielellä. Koulutus on maksuton.

Nuorisotiedottajan osaamiskuvaus tekee työn näkyväksi

Kuvaus

Yli 80 prosentissa Suomen kunnista tuotetaan matalankynnyksen tieto- ja neuvontapalveluja nuorille. Eurooppalaisessa yhteistyössä tehty ensimmäinen laatuaan osaamiskuvaus nuorisotiedottajille avaa sitä, millaista osaamista työssä tarvitaan ja mitkä ovat osaamisen vähimmäisvaatimukset.

Eurooppalainen nuorisotiedotuspäivä on 17. huhtikuuta

Kuvaus

Eurooppalainen nuorisotiedotuspäivä kannustaa tänä vuonna vastuulliseen digitaaliseen kansalaisuuteen. Teemapäivän somekampanjassa keskitytään erityisesti nuorten media- ja informaatiolukutaidon vahvistamiseen.

YouthInfoComp - Nuorisotiedottajan osaamiskuvaus

YouthInfoComp - Nuorisotiedottajan osaamiskuvaus tarjoaa yhteisen työkalun nuorisotiedottajilta ja kaikilta nuorisotietoa jakavilta nuorisotyön ammattilaisilta vaadittavan pätevyyden (tiedot, taidot ja asenteet) kuvaamiseen.

Nuorisotiedottajan osaamiskuvaus nyt saatavilla suomeksi

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyötä tekeville tuotettu eurooppalainen Nuorisotiedottajan osaamiskuvaus on julkaistu nyt myös suomeksi. Kyseessä on ensimmäinen eurooppalainen osaamiskuvaus nuorten tieto- ja neuvontatyöstä.

Tilaa aihepiirin ERYICA RSS-syöte

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!