Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Nuortenideat.fi-palvelun Pulmakulman aukioloajat keväällä

Kuvaus

Nuortenideat.fi-palvelun Pulmakulmassa on mahdollista keskustella Nuortenideat.fi-palvelusta ja sen käytöstä sekä muista osallisuuteen ja vaikuttamiseen liittyvistä aiheista.

Koordinaatti kehittyy muutoksessa

Kuvaus

Uusi vaihe käynnistyi Koordinaatin työssä, kun nuorisoalan osaamiskeskukset aloittivat toimintansa 1.4.2020. Opetus-ja kulttuuriministeriö nimesi kaikkiaan kuusi osaamiskeskusta vuosille 2020–2023. Kaikki osaamiskeskukset ovat useamman eri toimijan yhteenliittymiä. Koordinaatti on mukana niistä...

Nuortenideat.fi-palvelusta keskustelulle on avattu oma Pulmakulma

Kuvaus

Nuortenideat.fi-palvelulle on avattu oma tila, Pulmakulma, jossa on mahdollista keskustella Nuortenideat.fi-vaikuttamispalvelusta sekä sen käyttöön, osallisuuteen ja vaikuttamiseen liittyvistä aiheista.

Osallisuuden osaamiskeskus

Osallisuuden osaamiskeskuksen muodostavat alkaneella osaamiskeskusten nelivuotiskaudella Nuorten Akatemia, Nuorisovaltuustojen liitto, Opinkirjo ja Oulun kaupungin hallinnoima Koordinaatti. Osallisuuden osaamiskeskus auttaa viranhaltijoita, päättäjiä ja nuorten parissa toimivia aikuisia vahvistamaan nuorten osallisuutta omassa työssään ja ottamaan nuoret mukaan yhteiskunnalliseen kehittämiseen ja päätöksentekoon.

Tilaa aihepiirin Osallisuuden osaamiskeskus RSS-syöte

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla kaikkien palveluidemme kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.
Välitämme lisäksi tietoa nuorten tieto- ja neuvontatyön ajankohtaisista asioista.

Siirry uutiskirjeisiin!