Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Verke ja Koordinaatti muodostavat yhdessä uuden digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen

Kuvaus

Uudet nuorisoalan osaamiskeskukset aloittivat nelivuotisen toimintansa 1.4.2020. Opetus- ja kulttuuriministeriö nimitti kuusi osaamiskeskusta, joista kaikki on useamman eri toimijan yhteenliittymiä.

Koordinaatti – Suunta kohti nuorisoalan osaamiskeskusten yhteenliittymiä

Kuvaus

Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff on nuorisoalan pitkän linjan ammattilainen, asiantuntija Suomessa ja tunnustettu tekijä Euroopassa. Tässä artikkelissa Jaana pohtii osaamiskeskusprosessia, Koordinaatin tulevia näkymiä ja koronatilanteen vaikutuksia nuorisotyöhön.

Vinkkejä verkkokohtaamiseen nuorisotyössä

Kuvaus

Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi nuorisotyötä tehdään nyt tavallista enemmän verkossa. Me Koordinaatissa kokosimme vinkkejä verkkokohtaamiseen nuorisotyössä. Vinkit on suunnattu erityisesti nuorisotyöntekijöille, joille verkkokohtaaminen on uutta.

Osaamiskeskus Koordinaatti palveluksessanne

Kuvaus

Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff kertoo tässä tiedotteessa, mitä Koordinaatin alkuvuoteen kuuluu.

Koordinaatin uutiskirje 17/2020

Kuvaus

Koordinaatin lokakuisessa uutiskirjeessä vinkkaamme muun muassa mielenkiintoisista blogikirjoituksista nuorisoalalta ja uunituoreesta itseopiskeltavasta verkkokurssista.

Koordinaatin uutiskirje 16/2020

Kuvaus

Koordinaatin syyskuisessa uutiskirjeessä vinkkaamme muun muassa mielenkiintoisista digitaalisista koulutuksista ja seminaareista.

Verkostot nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittäjinä

Esittely Koordinaatista ja verkostoista Humakin opiskelijoille 25.9.2020.

Koordinaatin uutiskirje 15/2020

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirjeessä tällä kertaa muun muassa esittelyt nuorisoalan osaamiskeskuksista, joissa Koordinaatti on mukana kuluvalla nelivuotisella osaamiskeskuskaudella.

Koordinaatin uutiskirje 14/2020

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirje palaa lomilta! Lue Koordinaatin, nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sekä yhteistyökumppaneiden ajankohtaisia asioita ja uutisia.

Koordinaatin rivit täydentyivät elokuusta

Kuvaus

Koordinaatissa on aloittanut työnsä kaksi tietopalveluohjaajaa elokuun alussa. Koordinaatin asiantuntijatiimissä työskentelee nyt yhteensä viisi henkilöä. Työnsä aloittaneet tietopalveluohjaajat työskentelevät osana Koordinaatin tiimiä, jonka tehtävät asettuvat nuorisotyö kunnassa, osallisuus ja...

Tilaa aihepiirin Koordinaatti RSS-syöte

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla kaikkien palveluidemme kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.
Välitämme lisäksi tietoa nuorten tieto- ja neuvontatyön ajankohtaisista asioista.

Siirry uutiskirjeisiin!