Hyppää pääsisältöön

Kooste: Toimintatapasuosituksia ja suuntaviivoja nuorten tieto- ja neuvontatyöhön

Kuvaus

Toimintatapasuositukset ja suuntaviivat nuorten tieto- ja neuvontatyöhön ja sen kehittämiseen ovat nyt saatavilla PP-koosteena! Kooste perustuu Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoffin Puheenvuoro-artikkeliin ”Nuorten tiedon ja ohjauksen saannin oikeus varmistetaan yhteisillä linjauksilla”.

Sisältö

Suositukset ja suuntaviivat on tuotettu vuosien varrella yhteistyössä nuorten tieto- ja neuvontatyötä tekevien toimijoiden kanssa. Julkaisimme nyt PP-koosteen toimintatapasuosituksista ja suuntaviivoista nuorten tieto- ja neuvontatyöhön ja sen kehittämiseen.

Kooste perustuu maaliskuussa 2024 Koordinaatti.fi-verkkosivustolla julkaisemaamme Puheenvuoro-artikkeliin ”Nuorten tiedon ja ohjauksen saannin oikeus varmistetaan yhteisillä linjauksilla”. Artikkelin kirjoittaja: Jaana Fedotoff, Koordinaatin kehittämispäällikkö. 

Esittelemme koosteessa kuusi toimintatapasuositusta, joiden avulla voidaan varmistaa kaikille nuorille yhdenvertaisempia ja laadukkaita nuorten tieto- ja neuvontapalveluja, jotta nuorilla olisi saavutettavaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta kaikkialla Suomessa.​ 

Esittelemämme ehdotus kansallisiksi nuorten tieto- ja neuvontatyön suuntaviivoiksi puolestaan antaa työmuodolle linjauksia, joiden avulla nuorten tieto- ja neuvontapalveluita voidaan tuottaa laadukkaasti koko maassa.

Lataa PP-kooste materiaalisivultamme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!