Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Nuortenideat.fi-palvelun esittely- ja käyttökoulutukset

Kuvaus

Koordinaatti järjestää helmi- ja maaliskuussa Nuortenideat.fi-palveluun liittyvät koulutukset vaikuttamispalvelusta kiinnostuneille ja palvelun käyttöön ottaneille organisaatioille. Helmikuussa pidetään Nuortenideat.fi-palvelun esittelykoulutus palvelun käyttöönotosta kiinnostuneille ja maaliskuussa...

Webinaarit ja koulutukset: grooming ja seksuaaliväkivalta

Kuvaus

Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hankkeessa järjestetään koulutuksia ja webinaareja nuorisotyön ammattilaisten ja nuorten parissa vapaaehtoisesti työtä tekevien osaamisen vahvistamiseksi.

Webinaari: Nuori seksuaalirikoksen uhrina

Kuvaus

Miten auttaa ja tukea seksuaalirikoksen uhriksi joutunutta nuorta? Aiheesta keskustelemassa vieras Rikosuhripäivystyksestä. Webinaarin vetää Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hankkeen työntekijä.

Webinaari: Nuoren kohtaaminen

Kuvaus

Nuoren kohtaaminen - miten vahvistaa nuoren hyvinvointia, itsetuntemusta ja omia rajoja? Vieraina Turvallinen Oulu -hankkeen Nopsa-tiimin työntekijöitä. Webinaarin vetää Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hankkeen työntekijä.

Webinaari: Poikien kohtaama seksuaaliväkivalta

Kuvaus

Miksi poikien kohtaamasta seksuaalisesta houkuttelusta, häirinnästä ja seksuaaliväkivallasta ei puhuta? Aiheesta keskustelemassa vieras Oulun Poikien Talolta. Webinaarin vetää Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hankkeen työntekijä.

Koulutukset ja tapahtumat

Täältä löydät kootusti tietoa Grooming-hankkeen ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista!

Nuortenideat.fi-palvelun perusteet -verkkokoulutus

Kuvaus

Koordinaatti järjestää verkkokoulutuksen torstaina 23.1.2020 klo 13-14.30, jossa esitellään Nuortenideat.fi-palvelu ja kerrotaan sen käyttöönotosta ja toiminnallisuuksista. Koulutus on suunnattu vaikuttamispalvelusta kiinnostuneille nuorten parissa toimiville.

Tilaa aihepiirin Verkkokoulutus RSS-syöte

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla kaikkien palveluidemme kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.
Välitämme lisäksi tietoa nuorten tieto- ja neuvontatyön ajankohtaisista asioista.

Siirry uutiskirjeisiin!