Hyppää pääsisältöön

NUSUVEFO: Botti-webinaari

Ajankohta

Kellonaika

09:00

- 12:30

Paikka

Verkkotapahtuma

Kuvaus

NUSUVEFO järjestää jäsenorganisaatioilleen verkkoseminaarin, jonka aiheena on botit kohtaavassa verkkonuorisotyössä. Botti-webinaarissa kuullaan alustuksia sekä keskustellaan aiheesta. Ohjelma kuvan alapuolella.
Ilmoittaudu tapahtumaan Kuvassa chatbotti.

Sisältö

NUSUVEFOn Botti-webinaarissa jatketaan keskustelua ja vahvistetaan osaamista boteista. Syksyn yleiskokouksessa keskustelu lähti käyntiin ja tässä webinaarissa sitä on erinomaista jatkaa. 

Osallistujat voivat jälleen esittäytyä Padletilla ennen webinaaria. Tällä kertaa osallistujat voivat myös jättää kysymyksiä ennakkoon Padletilla. Padlet-osoitteet toimitetaan ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Ilmoittaudu tapahtumaan -painikkeen kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 12.2.2021 klo 16.00. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään erikseen tarkemmat tiedot webinaarista.

Webinaari tallennetaan niiltä osin kuin se alustajille sopii. Tallenteet jäävät Nusuvefo-verkoston käyttöön ja ovat katseltavissa kaksi viikkoa webinaarin jälkeen. Webinaarista tehdään myös visuaaliset muistiinpanot livekuvituksena sekä kaksi artikkelia koosteena alustuksista ja aiheista.

Ohjelma 17.2.2021 

08.30 Webinaarialusta avoinna, äänten ja yhteyden testaus 

09.00 Tervetuloa, johdattelu päivän teemaan
- Päivän ohjelma ja tavoitteet
- Ohjeita webinaariin

09.15 Näkökulmia eettiseen tekoälyn hyödyntämiseen
Pasi Lehtimäki, Principal Consultant, Head of Data and AI Capability, Gofore
Alustuksen jälkeen yhteistä keskustelua. Keskustelua vetää Nusuvefon kehittäjäryhmästä Noora Järvi, Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

10.15 Tauko

10.30 Miten bottikehittämistä koordinoidaan kansallisesti? Mistä tukea kehittämistyöhön?
- Bottikehittämisen kansallinen koordinaatio | Niko Ruostetsaari, Aurora AI
- Millaista tukea bottien kehittämiseen Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksesta? | Suvi Tuominen, Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus
- Paneelikeskustelu aiheesta | Niko Ruostetsaari, Suvi Tuominen ja Kari A. Hintikka. Paneelikeskustelua vetää Nusuvefon kehittäjäryhmästä Elina Rajaniemi, Maria Akatemia.
- Tämä osio tallennetaan.

11.30 Tauko

11.35 Näin alkuun bottikehittämisessä
- Kokemuksia Somecamp-botin ja Saapasbotin kehittämisestä | Marcus Lundqvist & Mika Pietilä, Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus ja Ville Viljakainen, Lasten ja nuorten keskus
- Näkökulmia chatbotin osallistavaan kehittämiseen | Miina Morko, Savon koulutuskuntayhtymä
- Paneelikeskustelu aiheesta | Marcus Lundqvist, Ville Viljakainen, Miina Morko ja Mika Pietilä. Paneelikeskustelua vetää Nusuvefon kehittäjäryhmästä Anna Kärri, Lasten ja nuorten keskus.
- Tämä osio tallennetaan.

12.30 Webinaari päättyy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ota yhteyttä

Mika Pietilä, mika.pietila@ouka.fi, p. 044 703 8216

Jaa artikkeli

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!