Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

NUSUVEFO: Teemakeskustelu - Mitä tulisi tietää seksuaalirikoslain uudistuksesta?

Kuvaus

NUSUVEFOn teemakeskustelussa 25.04.2023 keskustellaan "mitä seksuaalirikoslain uudistuksesta pitäisi tietää?". Tule mukaan keskustelemaan ja kysymään aiheeseen liittyen.

NUSUVEFO: Teemakeskustelu verkkotyön "vakioasiakkaista", trolleista ja haastavista käyttäjistä

Kuvaus

NUSUVEFOn teemakeskustelussa 29.03.2023 käydään keskustelua chat- ja verkkotyössä kohdattuihin "vakioasiakkaisiin", trolleihin ja haastaviin asiakkaisiin. Tule mukaan jakamaan hyviä käytäntöjä ja keskustelemaan verkkotyön erilaisista asiakkaista.

NUSUVEFO: Verkostoitumista ja ajankohtaisia

Kuvaus

NUSUVEFOn vuoden ensimmäisessä teemakeskustelussa 07.02.2023 tutustutaan verkoston jäsenorganisaatioihin ja verkostoidutaan. Tule mukaan esittäytymään ja verkostoitumaan muiden verkkonuorisotyön parissa toimivien kanssa sekä jakamaan ajankohtaisia kuulumisia verkkonuorisotyön kentältä.

NUSUVEFO: Info Verkkonuorisotyön vaikuttavuus -työpajakokonaisuudesta

Kuvaus

NUSUVEFOssa toteutetaan työpajakokonaisuus, jonka tavoitteena on kehittää verkkonuorisotyön vaikuttavuuden arviointia NUSUVEFOn jäsenorganisaatioissa käytännön kokeilujen kautta. Työpajakokonaisuus toteutetaan tammi-toukokuussa 2023.

NUSUVEFO: Teemakeskustelu

Kuvaus

Nusuvefon teemakeskusteluissa käydään keskustelua erilaisista ajankohtaisista aiheista. Teemakeskustelut on tarkoitettu NUSUVEFO-verkoston jäsenille.

NUSUVEFO: Teemakeskustelu chat työstä

Kuvaus

Nusuvefon teemakeskusteluissa käydään keskustelua erilaisista ajankohtaisista aiheista. Keskiviikkona 19.10. pidettävän teemakeskustelun aiheena on chatissa tapahtuva kohtaava työ.

NUSUVEFO: Syksyn yleiskokous

Kuvaus

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (NUSUVEFO) yleiskokous pidetään tiistaina 29.11.2022 verkkotapahtumana. Yleiskokous on kaikille NUSUVEFOn jäsenorganisaatioissa työskenteleville ja toimiville henkilöille suunnattu tilaisuus.

NUSUVEFO: Tutustutaan ja verkostoidutaan

Kuvaus

Nusuvefon teemaryhmässä 21.9.2022 tutustutaan verkoston jäsenorganisaatioihin ja verkostoidutaan. Tule mukaan esittäytymään ja verkostoitumaan muiden verkkonuorisotyön parissa toimivien kanssa.

NUSUVEFO: Kevään yleiskokous

Kuvaus

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (NUSUVEFO) yleiskokous pidetään 18.5.2022 verkkotapahtumana. Yleiskokous on kaikille NUSUVEFOn jäsenorganisaatioissa työskenteleville ja toimiville henkilöille suunnattu tilaisuus.

NUSUVEFO: Teemakeskustelu nuorten tukemisesta verkkokeskusteluissa kriisitilanteessa

Kuvaus

Nusuvefon teemakeskusteluissa käydään keskustelua erilaisista ajankohtaisista aiheista. Keskiviikkona 20.4 keskustellaan kuinka voimme verkkokeskusteluissa tukea nuoria erilaisissa kriisitilanteissa, esimerkiksi kun Ukrainan sota ja sen vaikutukset nousevat esille.

Tilaa aihepiirin NUSUVEFO RSS-syöte

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!