Hyppää pääsisältöön

Nuorten tieto- ja neuvontatyön osaamiskartan käyttökoulutus

Ajankohta

Kellonaika

09:00

- 11:00

Paikka

Verkkokoulutus

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyöhön on kehitetty erilaisia laatutyökaluja, joista yksi on osaamiskartta. Osaamiskarttaa voidaan käyttää organisaatioissa nuorten tieto- ja neuvontatyöntekijöiden osaamisen arvioinnin ja kehittämisen välineenä. Osaamiskartan käyttökoulutuksessa pääset perehtymään siihen, miten osaamiskarttaa voidaan hyödyntää monin eri tavoin erilaisiin tarpeisiin nuorten tieto- ja neuvontatyössä. Koulutuksessa saat tietoa myös siitä, miten osaamiskartta on helppo ottaa käyttöön erilaisissa organisaatioissa.
Ilmoittaudu tapahtumaan

Sisältö

Koordinaatin nuorten tieto- ja neuvontatyön osaamiskartan hyödyntämiseen liittyvä koulutus on kohdennettu erityisesti nuorisoalan toimijoille ja organisaatioille, jotka työskentelevät nuorille suunnatuissa tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluissa tai vastaavat niiden järjestämisestä erilaisissa organisaatioissa. Tervetulleita osallistumaan ovat myös muut nuorten tieto- ja neuvontatyössä tarvittavasta osaamisesta kiinnostuneet! 

Osaamiskartan käyttökoulutuksen aiheita ovat

  • Osaamiskartan rakenne
  • Osaamisen arviointi ja osaamisprofiilin laatiminen
  • Osaamiskartan eri käyttötavat

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään maanantaina 1.3.2021. Ilmoittautumislomakkeessa voit esittää jo ennakkoon kysymyksiä kouluttajalle. Linkki koulutustilaan lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutus järjestetään Teams-verkkoympäristössä.

Voit halutessasi tilata tai ladata osaamiskarttaoppaan Koordinaatti.fi:ssä Materiaalit-sivulta.

Kouluttajana toimii Koordinaatin suunnittelija Pirjo Kovalainen, mukana myös Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ota yhteyttä

Suunnittelija Pirjo Kovalainen
s-posti: pirjo.kovalainen(at)ouka.fi
p. 044 703 8303

Kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff
s-posti: jaana.fedotoff(at)ouka.fi
p. 044 703 8215

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!