Hyppää pääsisältöön

Let´s talk! – Pohjoismaiden ja Baltian maiden nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä

Ajankohta

Kellonaika

10:00

- 11:00

Paikka

Microsoft Teams

Kuvaus

Pohjoismaiden ja Baltian maiden nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevät ammattilaiset ovat tervetulleita keskustelemaan ja jakamaan työhönsä liittyviä kokemuksiaan ja ideoitaan Let's talk! -verkkokeskusteluryhmään. Keskustelujen tavoitteena on vahvistaa nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevien verkostoitumista sekä lisätä vertaistukea ja nuorten tieto- ja neuvontatyön näkyvyyttä.
Let's talk! keskusteluryhmän mainoskuva. Tekstinä "Let's talk! about Youth Information. Nordic-Baltic YI Group." Kuvassa myös ERYICA:n yhteistyökumppaneiden logo.

Sisältö

Let's talk! -verkkokeskustelut alkavat tammikuussa 2024 ja jatkuvat koko vuoden. Ensimmäisen tapaamisen 17.1.2024 klo 10–11 (9–10 CET) aiheena mitä on nuorten tieto- ja neuvontatyö tänään ja sen järjestää Koordinaatti. Keskustelut käydään englanniksi – peruskielitaito riittää.

Keskustelujen mahdollistajana on ERYICA Nordic-Baltic nuorten tieto- ja neuvontatyön työryhmä. Työryhmän tavoitteena on tarjota turvallinen keskusteluympäristö nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden ammattilaisille kokemusten jakamiseen, vertaistukeen sekä verkostoitumiseen. Tarkoituksena on keskustella työn tavoitteista, ajassa liikkuvista teemoista ja ilmiöistä sekä nostaa esiin kysymyksiä yhdessä pohdittavaksi. 

Tervetuloa mukaan keskustelemaan nuorten tieto- ja neuvontatyöstä! Ei ennakkoilmoittautumista.

Liity tammikuun keskusteluun tästä Teams-linkistä: https://bit.ly/LetsTalkYI! 

Lue lisää tietoa keskusteluryhmästä Koordinaatin uutisesta.

Ota yhteyttä

Kadri Koort, Education and Youth Board of Estonia: kadri.koort@harno.ee
Jaana Fedotoff, Koordinaatti: jaana.fedotoff@ouka.fi
Imre Simon, ERYICA: imre.simon@eryica.org

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!