Hyppää pääsisältöön
Kuvassa henkilö viittaa.

Oppilaitosyhteistyö

Koordinaatti tarjoaa asiantuntijatukea oppilaitoksille erilaisten luentojen ja työpajojen toteuttamisessa teemoissa, jotka liittyvät osaamiskeskustehtäviimme.

Koordinaatti tarjoaa asiantuntijatukea oppilaitoksille erilaisten luentojen ja työpajojen toteuttamisessa teemoissa, jotka liittyvät osaamiskeskustehtäviimme. Lisäksi toimimme mahdollisuuksien mukaan yhteistyökumppanina oppilaitosten TKI-hankkeissa. Tarjoamme opiskelijoilla tilaisuuksia harjoittelujaksoihin sekä yhteistyöhön opinnäytetöissä.

 

Opiskelijoille: Kiinnostaako nuorten tieto- ja neuvontatyö tai nuorten osallisuus ja vaikuttaminen?

Koordinaatissa on vuosien varrella ollut lukuisia korkeakouluharjoittelijoita tekemässä muun muassa projektitöitä, viestintää sekä muita asiantuntijatehtäviä. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi korkeakouluharjoittelu Koordinaatissa, ole rohkeasti yhteydessä. Voit myös ehdottaa yhteistyötä esimerkiksi opinnäytetyön merkeissä!

Koordinaatin Materiaalit-sivulta löytyy paljon hyödynnettäviä materiaaleja esimerkiksi yhteisöpedagogiopiskelijoille tai muille korkeakouluopiskelijoille, joita nuorisotyö kiinnostaa. 

 

Yhteistyö oppilaitosten kanssa

Teemme mielellämme yhteistyötä nuorisoalan oppilaitosten kanssa. Meiltä voi kysyä esimerkiksi opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksista ja opinnäytteiden aiheista. Tarjoamme nuorisoalan ammattilaisille myös koulutus- ja tukipalveluja räätälöidysti.

Osa materiaaleistamme sopii koulutuskäyttöön. Tutustu koulutusmateriaaleihin ja muihin julkaisuihin Materiaalit-sivullamme.

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!