Skip to main content
Kuvassa henkilö viittaa.

Educational cooperation

Koordinaattis educational cooperation is diverse. We offer students opportunities for internships and cooperation in doing theses. In addition, we hold various lectures and workshops for youth work students in educational institutions. We are also often involved as a partner in educational development projects.

Kiinnostaako nuorten tieto- ja neuvontatyö tai nuorten osallisuus ja vaikuttaminen?

Koordinaatissa on vuosien varrella ollut lukuisia korkeakouluharjoittelijoita tekemässä muun muassa projektitöitä, viestintää sekä muita asiantuntijatehtäviä. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi korkeakouluharjoittelu Koordinaatissa niin ole rohkeasti yhteydessä. Voit myös olla yhteydessä ja ehdottaa yhteistyötä esimerkiksi opinnäytetyön merkeissä!

Koordinaatin Materiaalit-sivulta löytyy paljon hyödynnettäviä materiaaleja esimerkiksi yhteisöpedagogiopiskelijoille tai muille korkeakouluopiskelijoille, joita nuorisotyö kiinnostaa. 

Koordinaatin yhteistyön mahdollisuuksista oppilaitosten kanssa

Teemme mielellämme yhteistyötä nuorisoalan oppilaitosten kanssa. Meiltä voi kysyä esimerkiksi opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksista ja opinnäytteiden aiheista. Tarjoamme nuorisoalan ammattilaisille myös koulutus- ja tukipalveluja räätälöidysti.

Osa materiaaleistamme sopii koulutuskäyttöön. Tutustu koulutusmateriaaleihin ja muihin julkaisuihin Materiaalit-sivullamme.

No results with the selected search options.