Hyppää pääsisältöön

Antero Lehtonen viestintäharjoittelijaksi Koordinaattiin

Kuvaus

Koordinaatin viestintäharjoittelijana aloittanut Antero "Antsa" Lehtonen hyppäsi koodarihommista videoiden pariin.

Sisältö

Helmikuusta huhtikuun loppuun Koordinaatin tiimiä vahvistaa kolmannen vuoden journalistiopiskelija Antsa Lehtonen Oulun ammattikorkeakoulusta. Antsa tekee opintoihinsa sisältyvän harjoittelun Koordinaatin Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hankkeessa, jonne hän suunnittelee videoista ja podcasteista koostuvan sarjan.

Olin aiemmassa elämässäni enemmän tekemisissä koneiden kanssa ennen siirtymistä nykyiseen koulutukseeni. Tein töitä kahdeksan vuotta koodarina, jolloin tutuksi tuli niin puhelimet, televisiot kuin autotkin. Sinullakin voi olla jokin laite, jossa on minun ”kädenjälkeni”, Antsa kertoo.

Antsa mainitsee videoiden olevan hänen "suuri intohimonsa", joiden tekemiseen hän on viime vuosina suuntautunut myös opinnoissaan. Antsa on tehnyt muun muassa mainos- ja asiantuntijavideoita erilaisille organisaatioille ja yrityksille. Tulevaisuudessa hän toivoo voivansa työskennellä audiovisuaalisen viestinnän maailmassa, mutta syvällisemmän sisällön parissa. 

Koordinaatissa Antsa pääsee suunnittelemaan, käsikirjoittamaan sekä toteuttamaan Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hankkeelle videosisältöjä ja podcasteja. Lisäksi hän tuottaa sisältöjä Koordinaatin sosiaalisen median kanaviin. 

Antsa toivoo, että harjoittelu vahvistaa hänen taitojansa käsikirjoittajana ja samalla hän saa lisää kokemusta viestintätehtävistä ison kaupunkiorganisaation sisällä. Myös hankkeen teemaa Antsa pitää tärkeänä:

On hyvin mielenkiintoista päästä tekemään sisältöjä hankkeelle, jonka aihe on vakava. Grooming on sensitiivinen aihe, jonka käsitteleminen lisää haasteita tekemiseen, Antsa pohtii.

Tervetuloa taloon, Antsa!

Antero Lehtonen, Koordinaatin viestintäharjoittelija.

 

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!