Hoppa till huvudinnehåll
Kuvassa henkilö viittaa.

Utbildningssamarbete

Koordinaattis utbildningssamarbete är mångsidigt. Vi erbjuder möjligheter till praktik och samarbete för att göra avhandlingar. Dessutom håller vi olika föreläsningar och workshops för studenter inom ungdomsområdet. Vi är också ofta involverade som partner i utbildningsutvecklingsprojekt som leds av utbildningsinstitutioner.

Kiinnostaako nuorten tieto- ja neuvontatyö tai nuorten osallisuus ja vaikuttaminen?

Koordinaatissa on vuosien varrella ollut lukuisia korkeakouluharjoittelijoita tekemässä muun muassa projektitöitä, viestintää sekä muita asiantuntijatehtäviä. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi korkeakouluharjoittelu Koordinaatissa niin ole rohkeasti yhteydessä. Voit myös olla yhteydessä ja ehdottaa yhteistyötä esimerkiksi opinnäytetyön merkeissä!

Koordinaatin Materiaalit-sivulta löytyy paljon hyödynnettäviä materiaaleja esimerkiksi yhteisöpedagogiopiskelijoille tai muille korkeakouluopiskelijoille, joita nuorisotyö kiinnostaa. 

Koordinaatin yhteistyön mahdollisuuksista oppilaitosten kanssa

Teemme mielellämme yhteistyötä nuorisoalan oppilaitosten kanssa. Meiltä voi kysyä esimerkiksi opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksista ja opinnäytteiden aiheista. Tarjoamme nuorisoalan ammattilaisille myös koulutus- ja tukipalveluja räätälöidysti.

Osa materiaaleistamme sopii koulutuskäyttöön. Tutustu koulutusmateriaaleihin ja muihin julkaisuihin Materiaalit-sivullamme.

No results with the selected search options.

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!