Hyppää pääsisältöön

Koordinaatti Kanuunan verkostopäivillä

Ajankohta

-

Paikka

Sibeliustalo, Lahti

Kuvaus

Koordinaatti osallistuu Kanuunan verkostopäiville, jossa tarjolla runsas kattaus ohjelmaa kunnallisen nuorisotyön tekijöiltä, siitä vastaavilta ja sitä tutkivilta ammattilaisilta. Katso, mitä Koordinaatin ohjelmaosuuksissa on luvassa!
Paljon ihmisiä kokoontuneina pöytien äärelle. Osa seisoo ja osa istuu tuoleilla. Kuva: ERYICA.

Sisältö

Kanuunan verkostopäiviä vietetään 29.–30.8.2023 Lahden Sibeliustalolla. Tapahtuma on avoin kaikille nuorisoalan toimijoille, mutta se on suunnattu erityisesti kunnallisen nuorisotyön ammattilaisille. 

Koordinaatti mukana verkostopäivillä

Koordinaatti kutsuu kaikki kiinnostuneet verkostopäivien osallistujat mukaan kahteen tuottamaamme ohjelmaosuuteen. Molemmat toteutetaan ensimmäisenä tapahtumapäivänä tilassa Haapa

  • klo 11.45–12.15: Nuorten tieto- ja neuvontatyöstä kiinnostuneiden kokoontuminen verkostoitumisen ja ajankohtaisten aiheiden äärelle. Tule vaihtamaan ajatuksia ja ideoimaan syyskauden teemoja Koordinaatin luotsaamaan Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmään!
  • klo 14.15–15.00: Nuorten tieto- ja neuvontatyöhön tuotettujen menetelmämateriaalien esittely. Tule kuulemaan, kun Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff esittelee materiaaleja! 

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!