Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Nutitilastot.fi-palvelun käyttö päättyy

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tilastointiin käytössä ollut valtakunnallinen Nutitilastot.fi-palvelu on tullut käyttöikänsä päähän. Vuoden 2022 asiointitiedot kirjataan palveluun vielä normaalisti. Vuodelle 2023 kirjauksia ei voi enää tehdä. Palvelun elinkaari kokonaisuudessaan tulee päättymään...

Verkkopalvelut

Koordinaatti vastaa kolmen valtakunnallisen verkkopalvelun ylläpidosta, sisällöntuotannosta ja asiakaspalvelusta.

Tilastotietoa nuorten tieto- ja neuvontatyöstä

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tilastot löytyvät nyt Nuorisotilastot.fi-sivustolta.

Nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden tilastot 2019

Nutitilastot.fi-tilastointipalvelulla tilastoidaan nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden asiointeja yhdenmukaisella tavalla sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Nutitilastot.fi-palvelulla oli vuonna 2019 yhteensä 103 aktiivista palvelunkäyttäjää ympäri Suomen. Tilastokaavioiden ja -taulukoiden tiedot ovat peräisin näistä 103 nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelusta tai hankkeesta.

Vuonna 2019 nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa asioi ennätysmäärä nuoria

Kuvaus

Nutitilastot.fi-palvelun vuoden 2019 tilastoista selviää, että nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluiden käyttö lisääntyi edellisvuosista. Suurin osa palveluiden käyttäjistä oli 18–24-vuotiaita. Palveluita käytettiin eniten paikan päällä asioiden.

Nutitilastot.fi

Nuorten tieto- ja neuvontatyön Nutitilastot.fi-palvelulla tilastoidaan nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden asioinnit paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Tilaa aihepiirin Nutitilastot RSS-syöte

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!