Hyppää pääsisältöön

Youth information and network development -projekti palkittiin Virossa

Kuvaus

Viron opetus- ja tiedeministeriö on palkinnut Youth information and network development -projektin parhaana nuorisotyön saavutuksena vuonna 2019. Projekti toteutettiin osaamiskeskus Koordinaatin ja Wisecoachin yhteistyönä. Projektia rahoitti Viron nuorisotyön keskus ENTK.
Palkinnon saajat ja ministeri kuvassa.

Sisältö

Palkinnon perusteluissa nostettiin esille kuinka projekti on erinomainen esimerkki nuorten tieto- ja neuvontatyön kansainvälisestä yhteistyöstä ja nuorisotyön ammattilaisten osaamisen vahvistamisesta tieto- ja neuvontatyössä. Projektin mahdollisti Koordinaatin merkittävä panostus ja hyvä yhteistyö Viron ja Suomen nuorisotyön toimijoiden välillä. Projektissa hyödynnettiin ERYICAn (European Youth Information and Counselling Agency) koulutuskonsepteja. Palkinnon jakoi opetus- ja tiedeministeri Mailis Reps. Projektin puolesta palkinnon vastaanotti Hannes Sildnik Wisecoachista.

Koordinaatista projektin suunnitteluun ja toteutukseen osallistuivat erityisasiantuntija Mika Pietilä ja kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff. Lisäksi suunnittelija Pirjo Kovalainen osallistui projektiin kouluttajan roolissa. Projektin koulutuksiin osallistui nuorisotyön ammattilaisia Virosta ja Suomesta. Koulutuksissa osallistujat vahvistivat osaamistaan nuorten tieto- ja neuvontatyössä ja suunnittelivat oman henkilökohtaisen kehittämisprojektin. Eri laajuisia ja pituisia kehittämisprojekteja toteutetaan parhaillaan. Lisäksi osallistujat pystyivät koulutuksen aikana hankkimaan itselleen ERYICAn kouluttajapätevyyden voidakseen hyödyntää nuorten tieto- ja neuvontatyön eurooppalaisia koulutuksia tulevaisuudessa.

Kuvassa oikealla ministeri Mailis Reps ja toisena oikealla Hannes Sildnik.

Lisätietoja projektista:
Mika Pietilä, mika.pietila@ouka.fi, p. 044 703 8216
Jaana Fedotoff, jaana.fedotoff@ouka.fi, p. 044 703 8215

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!