Hoppa till huvudinnehåll

Listing for keyword

HITTA RÄTT som en del av servicehandledning – en sökportal som hjälper unga hitta hjälp på svenska

Kuvaus

Riika Leppinen har jobbat som ungdomsinformatör och vägledare på Luckan UngInfo sedan 2018. I följande artikel berättar hon om webbtjänsten HITTA RÄTT och hur tjänsten kan fungera som en naturlig del av servicehandledning.

Tjänsten Ungdomsliv.fi upphör

Kuvaus

Den riksomfattande informations- och rådgivningstjänsten för unga på nätet Ungdomsliv.fi upphör att gälla i slutet av mars 2023.

De ukrainska fördrivna unga människorna: Att identifiera informationsbehov och förväntningar - En utredningsrapport

Kuvaus

Enligt FN:s flyktingorgan, UNHCR, hade nästan 7,53 miljoner flyktingar från Ukraina registrerats över Europa före utgången av oktober 2022. Bland dem finns många utsatta och sårbara grupper med särskilda skyddsbehov, såsom kvinnor, barn, ensamkommande minderåriga och unga personer. Denna situation...

Användning av Nutitilastot.fi-tjänsten upphör

Kuvaus

Det riksomfattande Nutitilastot.fi-tjänsten, som funnits i bruk för att samla statistik för de ungas informations- och rådgivningsarbete, har nått slutet av sin användningstid. År 2022 registreras uppgifter om ärendehantering normalt. För år 2023 kan man inte mera göra registreringar. Tjänstens...

Kompetenscentret för kommunalt ungdomsarbete

Kompetenscentret för kommunalt ungdomsarbete består under åren 2020–2023 av Sydöstra Finlands yrkeshögskola Oy (Juvenia), Ungdomsforskningssällskapet rf, Koordinaatti som administreras av Uleåborgs stad, MIELI Psykisk Hälsa Finland rf, Föreningen för förebyggande rusmedelsarbete EHYT rf och för utvecklingshelheten ansvarar Kanuuna som administreras av Lahtis stad.

Prenumerera på Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!