Hoppa till huvudinnehåll

Listing for keyword

Kommunikation

Kommunikation är ett av Koordinaattis främsta sätt att dela information om sin verksamhet, ungdomsområdet och god praxis. Det viktigaste sättet att samordna kommunikation är nyhetsbrev, webbtjänster, sociala medier, artiklar och publikationer.

Koordinaattis verksamhet avslutas den 31 mars 2024.

Samarbete

Koordinaatti samarbetar med olika instanser för att utveckla arbetsformerna och för att skapa förutsättningar för jämlika ungdomsinformations- och rådgivningstjänster. Samarbetet ger stöd för de yrkesmänniskor som arbetar med information och rådgivning till de unga och deras yrkeskunnighet utvecklas. 

Teamet

Koordinaatin tiimissä työskentelee kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff, suunnittelijat Pirjo Kovalainen ja Marko Pesonen, tietopalveluohjaaja Riina Papinaho sekä suunnittelija Merja-Maaria Oinas (vapaalla 31.3.2024 asti).

Faktureringsinformation

Vi accepterar endast e-fakturor. Vid fakturering är det viktigt att fakturan innehåller referensinformation och ett eventuellt ordernummer.

Kompetenscentret för delaktighet och påverkan

Kompetenscentret för delaktighet och påverkan består under åren 2020–2023 av Nuorten Akatemia, Förbundet för Finlands ungdomsråd, Utvecklingscentralen Lärorik och Koordinaatti som administreras av Uleåborgs stad. Nuorten Akatemia fungerar som administrerande instans för Kompetenscentret för delaktighet och och påverkan, och ansvarar för kompetenscentrets verksamhet i sin helhet.

Kompetenscentret för kommunalt ungdomsarbete

Kompetenscentret för kommunalt ungdomsarbete består under åren 2020–2023 av Sydöstra Finlands yrkeshögskola Oy (Juvenia), Ungdomsforskningssällskapet rf, Koordinaatti som administreras av Uleåborgs stad, MIELI Psykisk Hälsa Finland rf, Föreningen för förebyggande rusmedelsarbete EHYT rf och för utvecklingshelheten ansvarar Kanuuna som administreras av Lahtis stad.

Enkät: Hur lockande av barn och unga i sexuella syften (grooming) och sexuellt våld återspeglas i ungdomsarbetet

Kuvaus

Vi samlar in information om hur lockande av barn och unga i sexuella syften och sexuellt våld återspeglas i ungdomsarbetet.

Ungdomsarbete stärker ungas digitala säkerhetsfärdigheter

Kuvaus

En ungdomsarbetare kan vara en trygg vuxenperson som den unga vänder sig till efter att ha utsatts för grooming, dvs. sexuella övergrepp på nätet. Därför uppmuntrar vi ungdomsarbetare att bygga på sina färdigheter i hur man kan använda digitala medier på ett tryggt sätt. Genom det kan de bättre...

Tips på virtuella möten i ungdomsarbetet

Kuvaus

Koordinaatti har sammanställt tips för ungdomsarbetare för att stödja onlinemöten.

Prenumerera på Koordinaatti

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!