Hoppa till huvudinnehåll

Digitaaliset menetelmät nuorten osallistumiseen: Digiraati ja Hyvinvointia!-peli

Datum

Tid

10:00

- 11:30

Plats

Microsoft Teams

Kuvaus

Tilaisuudessa esitellään oikeusministeriön verkkopalvelu Digiraati ja Nuorten Suomi ry:n kehittämä Hyvinvointia! -peli. Sekä Digiraati että Hyvinvointia!-peli ovat digitaalisia menetelmiä nuorten osallistumiseen. Tervetuloa kuulemaan lisää!
Neljä nuorta hymyilevää ihmistä, joilla puhelimet kädessä.

Brödtext

Tule kuulemaan ja keskustelemaan torstaina 14.3.2024 klo 10.00–11.30 miten Digiraatia ja Hyvinvointia!-peliä voi hyödyntää osana nuorten kuulemista! Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. 

Merkitse tilaisuus kalenteriisi ja klikkaa linjoille tästä Teams-osallistumislinkistä! Ei ennakkoilmoittautumista. 

Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus kokeilla Digiraatia myös itse. Kokeilua varten voit rekisteröityä palveluun jo valmiiksi. Rekisteröidy Digiraatiin tästä

Digiraatia ja Hyvinvointia!-peliä on esittelemässä Kohti nuorten hyvinvointia -hankkeen projektipäällikkö Ella Rouhe Nuorten Akatemiasta sekä osallisuuden asiantuntija Laura Saartoala Nuorten Suomi ry:stä.

Digiraati

Digiraati on alusta ja menetelmä lasten ja nuorten kuulemiseen sekä vuoropuheluun lasten, nuorten ja päättäjien välillä. Digiraatia on kehitetty yhteistyössä oikeusministeriön, kansallisen lapsistrategian, Osallisuuden osaamiskeskuksen, lasten ja nuorten parissa toimivien kansalaisjärjestöjen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön kesken. Palvelun käyttö on maksutonta. 

Hyvinvointia!-peli

Hyvinvointia!-peli on Nuorten Suomi ry:n luoma peli, jossa nuoret saavat tietoa hyvinvoinnin eri näkökulmista ja pääsevät kertomaan omia näkemyksiään hyvinvointipalveluiden kehittämisen tueksi. 

Tavoitteena on tarjota nuorille tietoa hyvinvoinnin eri näkökulmista ja palveluista pelillisen menetelmän kautta. Pelissä nuoret pääsevät kertomaan ajatuksiaan ja mielipiteitään kuntien, hyvinvointialueiden, oman koulunsa sekä muiden toimijoiden hyvinvointityön tueksi.

Ota yhteyttä

Ella Rouhe
Nuorten Akatemia
ella.rouhe(a)nuortenakatemia.fi
050 324 4699

Laura Saartoala
Nuorten Suomi ry
laura.saartoala(a)nuortensuomi.fi
044 012 4609

Pirjo Kovalainen
Koordinaatti
pirjo.kovalainen(a)ouka.fi
044 703 8303

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!