Hoppa till huvudinnehåll

Mitä osallisuus on 2023? -verkkotapahtuma

Datum

Tid

12:00

- 14:00

Plats

Zoom

Kuvaus

Mitä nuorten osallisuus on tässä ajassa, vuonna 2023? Mitä se on tulevaisuudessa? Miltä nuorten osallisuuden historia näyttää? Esimerkiksi näihin kysymyksiin saat vastauksen Lapsen oikeuksien päivänä järjestettävässä Mitä osallisuus on 2023? -tapahtumassa! Koordinaatti on tapahtumassa kumppanina mukana.

Brödtext

Mitä osallisuus on 2023? -verkkotapahtuma on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten parissa toimiville, päättäjille, viranhaltioille, viranomaisille ja osallisuudesta kiinnostuneille. Tapahtuman järjestää Humak yhteistyössä Nuorten Suomi ry:n ja Osallisuuden osaamiskeskuksen (Nuorten Akatemia, Koordinaatti, Nuva ry, Opinkirjo, SPR/Nuorten turvatalot) kanssa.

Tapahtuman ensimmäisessä osassa kuullaan kolme puheenvuoroa: mennyt, nykyhetki, tulevaisuus:

  • Menneeseen katsoen, nuorten osallisuustyön muutos. Heikki Vuojakoski, Nuorten akatemia ja Mari Ahonen-Walker, Opetushallitus.
  • Osallisuus tässä ajassa, nuoren näkökulma. Nette Rimpioja, Nuva ry puheenjohtaja.
  • Osallisuus digitaalisella aikakaudella – tulevaisuuden näkyjä. Heikki Lauha, Sitra.

Tapahtuman toisessa osassa luvassa on osallisuustyöpajoja ja verkostoitumista. Voit valita viidestä työpajasta kaksi, joihin osallistut. Koordinaatista Pirjo Kovalainen ohjaa työpajaa "Digiraatimenetelmä nuoren näkökulmasta". Digiraati on alusta ja menetelmä lasten ja nuorten kuulemiseen sekä vuoropuheluun lasten, nuorten ja päättäjien välillä. 

Lue lisää tapahtumasta alla olevan verkkosivun kautta ja ilmoittaudu mukaan! 

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!