Hoppa till huvudinnehåll
Kuvassa kaksi Koordinaatin työntekijää istuu tietokoneen ääressä.

Webbtjänster

Koordinaatti ansvarar för underhåll och produktion av tre rikstäckande webbtjänster. Koordinaatti.fi är en webbtjänst riktad till professionella och studenter innom ungdomsområdet. Ungdomsliv.fi (Nuortenelämä.fi) är rikstäckande webbtjänsten för unga. Nutitilastot.fi är en webbtjänst för statistik som riktar sig till ungdomsinformations- och rådgivningstjänster.

Nuortenelämä.fi - Ungdomsliv.fi

Koordinaatin tuottama ja ylläpitämä verkkopalvelu Nuortenelämä.fi (Ungdomsliv.fi)on kaikille Suomessa asuville nuorille tarkoitettu tieto- ja neuvontapalvelu. Kaksikielinen palvelu tukee nuoria löytämään vastauksia itsenäisesti, kysymään lisätietoa ja etsiytymään omien lähipalveluiden pariin. Palveluun kuuluu muun muassa chat, jossa nuori voi kysyä ja keskustella mistä vain itseä mietityttävistä ja itselle tärkeistä asioista. Lisäksi palveluun kuuluu Kysyttävää-palsta, jonne nuori voi kirjoittaa kysymyksen aiheesta kuin aiheesta. Kysyttävää-palstalla on vastaajarinki, johon kuuluu noin 70 ammattilaista ympäri Suomen.

Jos sinulla on kysyttävää Nuortenelämä.fi-palvelusta, ota yhteyttä Riina Papinahoon: etunimi.sukunimi(at)ouka.fi, p. 040 669 3629. 

Nutitilastot.fi

Nuorten tieto- ja neuvontatyön Nutitilastot.fi-palvelulla tilastoidaan nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden asioinnit paikallisesti ja valtakunnallisesti. Nutitilastot.fi-palvelu on helppokäyttöinen ja maksuton. Se on kehitetty yhteistyössä nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisen palveluverkoston toimijoiden kanssa.

Käy myös katsomassa Nutitilastot-fi-palvelusta vuositasolla koottujen tilastojen visualisoinnit Nuorisotilastot.fi-sivustolla!

Voit lähettää tiedusteluja tilastointiin liittyen osoitteeseen nutikoordinaatio(at)ouka.fi.

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!