Hoppa till huvudinnehåll
Kuvassa kaksi Koordinaatin työntekijää istuu tietokoneen ääressä.

Webbtjänster

Koordinaatti ansvarar för underhåll och produktion av fyra rikstäckande webbtjänster. Koordinaatti.fi är en webbtjänst riktad till professionella och studenter innom ungdomsområdet. Ungdomsliv.fi (Nuortenelämä.fi) och Ungasideer.fi (Nuortenideat.fi) är rikstäckande webbtjänster för unga. Nutitilastot.fi är en webbtjänst för statistik som riktar sig till ungdomsinformations- och rådgivningstjänster.

Nuortenelämä.fi - Ungdomsliv.fi

Koordinaatin tuottama ja ylläpitämä verkkopalvelu Nuortenelämä.fi (Ungdomsliv.fi)on kaikille Suomessa asuville nuorille tarkoitettu tieto- ja neuvontapalvelu. Kaksikielinen palvelu tukee nuoria löytämään vastauksia itsenäisesti, kysymään lisätietoa ja etsiytymään omien lähipalveluiden pariin. Palveluun kuuluu muun muassa chat, jossa nuori voi kysyä ja keskustella mistä vain itseä mietityttävistä ja itselle tärkeistä asioista. Lisäksi palveluun kuuluu Kysyttävää-palsta, jonne nuori voi kirjoittaa kysymyksen aiheesta kuin aiheesta. Kysyttävää-palstalla on vastaajarinki, johon kuuluu noin 70 ammattilaista ympäri Suomen.

Jos sinulla on kysyttävää Nuortenelämä.fi-palvelusta, tai Kysyttävää-palstalla vastaaminen kiinnostaa, ota yhteyttä Koordinaatin suunnittelijaan, Riina Papinahoon: etunimi.sukunimi(at)ouka.fi, p. 040 669 3629. 

Nuortenideat.fi - Ungasidéer.fi

Koordinaatti vastaa  Nuortenideat.fi (Ungasideér.fi) -vaikuttamispalvelun kansallisesta koordinoinnista ja tukipalveluista. Koordinaatti tuottaa palvelun yhteistyössä oikeusministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä oikeusrekisterikeskuksen kanssa. Nuortenideat.fi on yksi vaikuttamis- ja kuulemisjärjestelmistä, jonka kunnat voivat ottaa käyttöönsä vastatakseen mm. nuorisolain edellyttämiin vaatimuksiin. Palvelu toimii nuorten omana vaikuttamiskanavana sekä eri organisaatioiden välineenä kuulla nuoria. Se on osa oikeusministeriön demokratiapalveluita verkossa. 

Palvelusta vastaa Koordinaatin suunnittelija Pirjo Kovalainen, pirjo.kovalainen(at)ouka.fi, p. 044 703 8303

Nutitilastot.fi

Nuorten tieto- ja neuvontatyön Nutitilastot.fi-palvelulla tilastoidaan nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden asioinnit paikallisesti ja valtakunnallisesti. Nutitilastot.fi-palvelu on helppokäyttöinen ja maksuton. Se on kehitetty yhteistyössä nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisen palveluverkoston toimijoiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut palvelun käyttöönotosta, ota yhteyttä Riina Papinahoon. Palveluun voi tutustua myös testitunnusten avulla. Testitunnukset saat Riinalta. Voit lähettää tiedusteluja tilastointiin liittyen osoitteeseen nutikoordinaatio@ouka.fi.

Nutitilastot.fi-palvelun käyttäjille postitetaan neljä kertaa vuodessa uutiskirje, jossa kerrotaan viimeisimmät muutokset, päivitykset ja mahdolliset käyttökatkokset. Uutiskirjeen voit tilata tämän sivun alaosassa olevan linkin kautta.

Käy myös katsomassa Nutitilastot-fi-palvelusta vuositasolla koottujen tilastojen visualisoinnit Nuorisotilastot.fi-sivustolla!

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!