Hoppa till huvudinnehåll
Kuvassa kirjoitetaan post-it-lapulle.

Kommunikation

Kommunikation är ett av Koordinaattis främsta sätt att dela information om sin verksamhet, ungdomsområdet och god praxis. Det viktigaste sättet att samordna kommunikation är nyhetsbrev, webbtjänster, sociala medier, artiklar och publikationer. Dessutom kan marknadsföringsmaterial beställas från Koordinaatti.

Koordinaatti-nyhetsbrev 

Ungdomsinformations- och rådgivningsarbetets nätverk skickas med tre veckors mellanrum ett nyhetsbrev där alla de viktigaste aktuella ärendena gällande informations- och rådgivningsarbetet samt ungdomsarbetet tas upp. 

Gå med på e-post listan

Artiklar och publikationer 

Koordinaatti producerar årligen olika elektroniska och tryckta publikationer och artiklar. En av de viktigaste är den årliga verksamhetsrapporten som sänds till undervisnings- och kulturministeriet och till hela informations- och rådgivningsnätverket samt till olika samarbetspartners. Årligen görs dessutom en egen rapport om till exempel de nationella utvecklingsdagarna. Rapporterna och publikationerna kan laddas ner från materialbanken. 

Social media 

Koordinaatti på Facebook: www.facebook.com/Koordinaatti 
Ungdomsliv.fi på Facebook: www.facebook.com/nuortenelama 

Koordinaatti på Twitter: http://twitter.com/Koordinaatti 

Koordinaatti på Instagram: http://instagram.com/koordinaatti 
Ungdomsliv.fi på Instagram: http://instagram.com/nuortenelama 

Koordinaatti på YouTube: www.youtube.com/nutikoordinaatio 

Marknadsmaterial 

Koordinaatti marknadsför ungdomsinformations- och rådgivningsarbetet samt tjänsten Initiativkanalen.fi nationellt och även Europaomfattande under olika evenemang, seminarier och i olika publikationer. 

Koordinaatti producerar årligen olika elektroniska och tryckta marknadsmaterial utan kostnad för ungdomsinformations- och rådgivningsarbetets servicenätverk och som stöd för Initiativkanalens moderatorer och andra som ansvarar för liknande tjänster. Materialutbudet består av allt från planscher till posters och från vykort till reklampennor. 

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!