Hyppää pääsisältöön

Eurooppalainen yhteistyö

Koordinaatille kansainvälinen yhteistyö on luonteva osa toimintaa. Kansainvälistä yhteistyötä tehdään esimerkiksi erilaisten projektien, koulutusten ja julkaisujen parissa.

 

ERYICA - European Youth Information and Counselling Agency 

Koordinaatti on nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden eurooppalaisen kattojärjestö ERYICAn jäsen. ERYICA on perustettu vuonna 1986. Sen tehtävä on vahvistaa nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden välistä yhteistyötä Euroopassa. Tavoitteena on kehittää ja tukea tieto- ja neuvontapalveluiden rakenteita ja käytäntöjä sekä samalla lisätä palveluiden tunnettuutta. Kaikki tehtävä työ perustuu nuorten tiedontarpeisiin sekä nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden eurooppalaisiin periaatteisiin. 

www.eryica.org 

 

USE-IT Europe -verkosto 

Koordinaatti liittyi USE-IT Europe -verkoston jäseneksi syksyllä 2012. Koordinaatti edustaa verkostossa nuorten tieto- ja neuvontapalveluita Suomessa. USE-IT -verkoston toimijat tarjoavat nuorille suunnattua, suunniteltua ja kohdennettua matkailutietoa esitteiden, karttojen ja verkkopalveluiden välityksellä. USE-IT -tuotteita suunnittelevat ja toteuttavat aina paikalliset nuoret. Tuotteet ovat ei-kaupallisia, maksuttomia ja ajan tasalla olevia. 

USE-IT Europe -verkoston jäsenyydellä Koordinaatti mahdollistaa USE-IT -tuotteiden julkaisemisen Suomessa. Ensimmäinen USE-IT -kartta julkaistiin Helsingissä syyskesällä 2012. Kartan julkaisemisesta vastasi nuorten ryhmä, joka sai julkaisemiseen tukea Youth in Action -nuorisotoimintaohjelmasta.

www.use-it.travel 
 

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla kaikkien palveluidemme kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.
Välitämme lisäksi tietoa nuorten tieto- ja neuvontatyön ajankohtaisista asioista.

Siirry uutiskirjeisiin!