Hyppää pääsisältöön

Tietosuoja- ja saavutettavuusselosteet

Tältä sivulta löydät Koordinaatti.fi-sivuston tietosuoja- ja saavutettavuusselosteet. Näiden tietojen avulla ymmärrät mihin tietojasi käytetään ja kuinka saavutettava Koordinaatti.fi-palvelu on?

Tietosuojaseloste

Uutiskirje - MailChimp 

Liittymällä sähköpostilistalle annat luvan siihen, että sinulle lähetetään uutiskirje sekä muita ajankohtaisia tiedotteita tarvittaessa. Antamiasi tietoja käsittelee Koordinaatin henkilöstö. Koordinaatti ei luovuta tietoja ulkopuolisille tai käytä niitä muihin tarkoituksiin.

Sähköpostirekisterit on sijoitettu MailChimp-palvelun palvelimelle EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, joten tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä EU:n ja ETA:n ulkopuolella. Lisätietoja MailChimpin "Terms of Use" ja "Privacy Policy" -dokumenteista osoitteessa Mailchimp.com/legal.

Hyväksy käyttöehdot valitsemalla tilauslomakkeelta kohta "Hyväksyn käyttöehdot" ja sen jälkeen klikkaa sivun lopussa "Tilaa uutiskirje".

Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä "Poista minut tältä listalta" tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nutikoordinaatio@ouka.fi. Lisätietoja saat Koordinaatista: www.koordinaatti.fi.


Seminaarit, koulutukset ja kyselyt - Webropol

Koordinaatissa käytämme Webropolin kysely- ja raportointityökalua seminaareihimme tai koulutuksiimme ilmoittautumisessa sekä silloin, kun teemme kyselyitä, joiden tarkoituksena on esimerkiksi kehittää tai edistää nuorten tieto- ja neuvontapalveluita. 

Siirry tästä Koordinaatin ilmoittautumislomakkeiden ja kyselyiden tietosuojaselosteeseen.

 

Saavutettavuusseloste (Koordinaatti.fi)

Tämä saavutettavuusseloste koskee koordinaatti.fi-sivustoa ja on laadittu alunperin 08.03.2021. Saavutettavuusselostetta on päivitetty 4.7.2022.

Koordinaatti.fi-palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Koordinaatti.fi-sivusto on julkaistu 28.1.2020. Sivuston nykyinen saavutettavuusstandardi on WCAG 2.1, AA-taso. Verkkosivujen kehittämisessä on huomioitu direktiivin vaatimukset ja työtä jatketaan edelleen.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio Exove.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Digipalveluistamme on tehty saavutettavuusarviointi 1.3.2021, jonka raportti löytyy Koordinaatti.fi-verkkosivulta tämän linkin kautta. Saavutettavuusarvioinnissa listataan arvioinnissa havaitut saavutettavuuspuutteet. Saavutettavuus selosteessa on listattu ne saavutettavuus puutteet, joita ei ole vielä korjattu.

Koordinaatti on sitoutunut noudattamaan saavutettavuusstandardeja ja parantamaan digipalveluiden saavutettavuutta. Saavutettavuus auditoinnissa havaittuja puutteita saavutettavuudessa korjataan edelleen resurssien puitteissa vuosien 2022-2023 aikana. Osan havaituista puutteista korjaa palveluntoimittaja ja osan puutteista korjaa verkkopalvelua ylläpitävät henkilöt Koordinaatista.

Tarjoamme tukea käyttäjille ensisijaisesti puhelimitse, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa. Koordinaatin henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Koordinaatti.fi-verkkosivulta tämän linkin kautta.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Päivitetty 4.7.2022

Koordinaatti.fi-sivusto ei täytä kaikkia saavutettavuusvaatimuksia.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Sivustolla esiintyy seuraavia saavutettavuuspuutteita:
-    PDF-tiedostot ovat koneellisesti luettavia, mutta niiden saavutettavuudessa on parannettavaa.
-    Kategorialinkkien ymmärrettävyydessä on parannettavaa.

Alle on listattu kriteerikohtaisesti muut saavutettavuuspuutteet. 

Havaittava: Videon tekstitys ei-saavutettava

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet
Koordinaatin esittelyvideossa on tekstitykset, mutta ne on poltettu kiinni itse videoraitaan.
Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty
1.2.2 Tekstitys (tallennettu)

Havaittava: Videolta puuttuu tekstivastine

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet
Koordinaatin esittelyvideon tarjoamalle sisällölle ei ole saatavilla helposti löydettävää tekstivastinetta.
Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty
1.2.3 Kuvailutulkkaus tai mediavastine (tallennettu)

Saavutettavuuspalaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi 
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!