Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Koordinaatin uutiskirje 4/2021

Kuvaus

Uutiskirjeestä löydät Koordinaatin tuoreimmat uutiset, tapahtumat ja koulutukset sekä Puheenvuoro-artikkelit koottuna. Vinkkaamme myös nuorisoalan ajankohtaisista uutisista, tapahtumista ja julkaisuista uutiskirjeessämme.

Koordinaatin uutiskirje 3/2021

Kuvaus

Uutiskirjeestä löydät Koordinaatin tuoreimmat uutiset, tapahtumat ja koulutukset sekä Puheenvuoro-artikkelit koottuna. Vinkkaamme myös nuorisoalan ajankohtaisista uutisista, tapahtumista ja julkaisuista uutiskirjeessämme. Julkaisemme uutiskirjeen joka kolmas maanantai.

Koordinaatin uutiskirje 2/2021

Kuvaus

Lue Koordinaatin helmikuun uutiskirje!

Koordinaatin uutiskirje 1/2021

Kuvaus

Lue Koordinaatin vuoden 2021 ensimmäinen uutiskirje!

Koordinaatin uutiskirje 19/2020

Kuvaus

Lue Koordinaatin vuoden 2020 viimeinen uutiskirje!

Koordinaatin uutiskirje 18/2020

Kuvaus

Koordinaatin marraskuisessa uutiskirjeessä vinkkaamme muun muassa mielenkiintoisista joulukuussa järjestettävistä nuorisoalan verkkotapahtumista.

Koordinaatin uutiskirje 17/2020

Kuvaus

Koordinaatin lokakuisessa uutiskirjeessä vinkkaamme muun muassa mielenkiintoisista blogikirjoituksista nuorisoalalta ja uunituoreesta itseopiskeltavasta verkkokurssista.

Koordinaatin uutiskirje 16/2020

Kuvaus

Koordinaatin syyskuisessa uutiskirjeessä vinkkaamme muun muassa mielenkiintoisista digitaalisista koulutuksista ja seminaareista.

Koordinaatin uutiskirje 15/2020

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirjeessä tällä kertaa muun muassa esittelyt nuorisoalan osaamiskeskuksista, joissa Koordinaatti on mukana kuluvalla nelivuotisella osaamiskeskuskaudella.

Koordinaatin uutiskirje 14/2020

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirje palaa lomilta! Lue Koordinaatin, nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sekä yhteistyökumppaneiden ajankohtaisia asioita ja uutisia.

Tilaa aihepiirin Uutiskirje RSS-syöte

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!