Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Neurobase auttaa digipelaamisen ja somen käytön hallinnassa – Uusi sivusto neurokirjon näkökulmasta 

Kuvaus

Kun ovet paukkuvat tai arjen askareet jäävät tekemättä, onko ongelman aiheuttajana digipeli vai adhd? Vai voiko pelaaminen jopa auttaa nepsyoireiden hallinnassa? Mitä nuori voi itse tehdä, jos huomaa sosiaalisen median käytössä addiktoitumista? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaa Neurobase – sivusto...

Nuortenoulu.fi opetti, ettei hyvää verkkopalvelua rakenneta hetkessä

Kuvaus

Oulun kaupungin nuorisopalveluiden yhteistä verkkosivustoa ryhdyttiin rakentamaan noin neljä vuotta sitten. Prosessi on ollut monimutkainen mutta myös opettavainen. 

Maailmalle.netin asiakaskysely koulutus-, tieto-, neuvonta- ja ohjausalan työntekijöille

Kuvaus

Opetushallitus selvittää syksyn 2022 aikana Maailmalle.netin palvelukokonaisuuden tunnettuutta ja käyttöä asiakaskyselyillä.

Uudessa nuortenoulu.fi-palvelussa näkyy nuorten kädenjälki

Kuvaus

Oulun kaupunki on julkaissut uuden nuorille suunnatun verkkopalvelun: nuortenoulu.fi. Palvelun kehittämisessä on Oulun kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi ollut mukana kaksi Oulun kaupungin hanketta: Oulun Ohjaamon kehittämishanke (ESR) ja DigiEPT - Digitaalinen ehkäisevä päihdetyö -hanke (ESR).

Nuortenelämä.fi tarjoaa nuorelle tietoa, neuvontaa ja ohjausta matalan kynnyksen periaatteella

Kuvaus

Yhä useampi nuori löytää tiensä Nuortenelämä.fi:n sivuille joko löytääkseen tietoa tai kysyäkseen mitä tahansa mieltänsä askarruttavia kysymyksiä. Nuorten kysymyksiin palvelussa vastaa noin 70 ammattilaisen joukko ympäri Suomen.

Ohjaaja tavattavissa verkossa

Kuvaus

Kun tulin Kohtaamo-hankkeeseen vuoden 2018 keväällä, hyppäsin liikkuvaan junaan. Kohtaamo-hanke (ESR) koordinoi Ohjaamo-toimintaa Suomessa ja sen keskeisenä tehtävänä oli rakentaa myös valtakunnallista verkko-ohjauspalvelua. Kun aloitin hankkeessa, oli Ohjaustaverkossa.fi-alusta rakennettu testausta...

Tilaa aihepiirin Verkkopalvelu RSS-syöte

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!