Hyppää pääsisältöön

Viestintä

Koordinaatin viestinnän tärkeimpiä välineitä ovat uutiskirjeet, verkkopalvelut, sosiaalisen median palvelut, artikkelit ja julkaisut. Lisäksi meiltä saa tilattua markkinointimateriaaleja.

Julkaisemme säännöllisesti asiantuntija-artikkeleita Koordinaatti.fi-verkkopalvelussa. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut artikkelin kirjoittamisesta. Lisätietoja aiheesta löydät verkkosivujemme Media-osiosta.

Koordinaatti-uutiskirje 

Nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkostolle lähetetään sähköpostitse kahden viikon välein uutiskirje, johon kootaan ajankohtaiset tieto- ja neuvontatyötä sekä nuorisotyötä koskevat asiat. 

Julkaisemme uutiskirjeessä nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sekä muiden nuorisoalan toimijoiden uutisia. Ole yhteydessä, kun haluat viestiä ajankohtaisista asioista uutiskirjeemme välityksellä. 

Ilmoitukset uutiskirjeeseen sähköpostitse: nutikoordinaatio@ouka.fi

Nuortenideat.fi-uutiskirje 

Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi:stä kootaan oma uutiskirje, joka lähetetään palvelun moderaattoreiden ja yhteyshenkilöiden sähköpostilistalle kerran kuukaudessa. Uutiskirjeestä voi lukea moderaattoreiden työtä sekä palvelua yleisesti koskevat uutiset ja esimerkiksi tiedot Koordinaatin järjestämistä koulutuksista ja tapahtumista. 

Yhteydenotot uutiskirjettä koskevissa asioissa: tuki@nuortenideat.fi

Nusuvefon uutiskirje 

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (Nusuvefo) uutiskirje toimitetaan neljä kertaa vuodessa, ja se on suunnattu kaikille Nusuvefon jäsenjärjestöille sekä nuorten kanssa verkossa työskenteleville. Uutiskirjeeseen kootaan ajankohtaiset Nusuvefon jäsenjärjestöjä koskevat uutiset ja tapahtumat. 
 
Nusuvefon uutiskirjeeseen voi toimittaa sisältöjä sähköpostilla: Mika Pietilä, etunimi.sukunimi@ouka.fi

Markkinointimateriaalit 

Koordinaatti markkinoi nuorten tieto- ja neuvontatyötä sekä Nuortenelämä.fi ja Nuortenideat.fi -verkkopalveluita mm. tapahtumissa, seminaareissa, julkaisuissa ja sosiaalisessa mediassa. 

Tuotamme vuosittain erilaisia sähköisiä ja painettuja markkinointimateriaaleja nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sekä Nuortenideat.fi:n yhteyshenkilöiden työn tueksi. Materiaalit ovat maksuttomia. 

Sähköisiä materiaaleja sekä printtimateriaaleja on tilattavissa Materiaalit-sivultamme. 

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla kaikkien palveluidemme kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.
Välitämme lisäksi tietoa nuorten tieto- ja neuvontatyön ajankohtaisista asioista.

Siirry uutiskirjeisiin!