Hyppää pääsisältöön

Materiaalit

Hyvä Mä! -opas

Hyvä Mä! -oppaan tavoitteena on tavoitteena on nuoren minäkuvan tukeminen yksilötyössä. Opas on tarkoitettu jokaiselle joka työn, koulun tai esimerkiksi vapaaehtoistyön puitteissa toimii nuorten parissa ja haluaa olla osana tukemassa nuorta ja hänen turvallista kehittymistään aikuiseksi.

Hyvä Mä! -oppaan tarkoituksena on tarjota tietoa koskien minäkuvan käsitettä ja sen merkitystä nuoruuden ikävaiheessa, sekä antaa menetelmän puitteissa työvälineitä ja taitoja nuoren minäkuvan kehityksen tukemiseksi yksilötyöskentelyssä.

Oppaan alussa saat tietoa minäkuvasta, sen kehittymisestä ja vaikutuksesta nuoren tulevaisuuteen. Tämän jälkeen seuraa Hyvä Mä! -menetelmän esittely ja toimintakertojen rakenne. Viimeisenä opas sisältää harjoitepankin, jonka tarkoituksena on toimia yksilöllisyyden mahdollistajana menetelmän toteuttamisessa.

Hyvä Mä! -opas on osa Satakunnan ammattikorkeakoulun Susanna Lahtilan ja Laura Hakasen opinnäytetyötä ja toteutettu yhteistyössä Kankaanpään kaupungin Nuorisopalveluiden ja Mieli Ry:n kanssa. 

Hyvä Mä! -oppaan voi ladata käyttöön tämän linkin kautta.

Oppaaseen liittyvän opinnäytetyön ja oppaan voi ladata tämän linkin kautta Theseuksesta.

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!