Hyppää pääsisältöön
Kaksi nuorta naisoletettua työpisteillä katsovat toisiaan hymyillen.

Koordinaatin uutiskirjeet

Tällä sivulla voit tilata Koordinaatti-uutiskirjeen ja Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (NUSUVEFO) uutiskirjeen. Voit lisäksi tutustua jo julkaistuihin Koordinaatti-uutiskirjeisiin. Katso myös ohjeet, miten voit viestiä uutiskirjeemme kautta ajankohtaisista nuorisoalan uutisista.

Koordinaatti-uutiskirje 

Koordinaatin uutiskirje lähetetään sähköpostitse aina kuukauden viimeisenä maanantaina (poislukien heinäkuu). Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Koordinaatin osaamiskeskustoiminnasta ja nuorisoalalta. Julkaisemme uutiskirjeessä myös muiden nuorisoalan toimijoiden uutisia.

Tilaa Koordinaatti-uutiskirje tämän linkin kautta

Ole yhteydessä, kun haluat viestiä ajankohtaisista asioista uutiskirjeessämme. Uutisten toivotaan liittyvän erityisesti Koordinaatin työn teemoihin: nuorten tieto- ja neuvontatyö, digitaalinen nuorisotyö ja osallisuus, media- ja informaatiolukutaito sekä seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisy. Suosimme lyhyitä tekstejä, joissa mukana lisätietolinkki.

Sisällöt uutiskirjeeseen sähköpostitse: nutikoordinaatio(at)ouka.fi. Liitä mukaan vaakakuva, jota voimme käyttää uutisen yhteydessä.

NUSUVEFOn uutiskirje 

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (NUSUVEFO) uutiskirje toimitetaan neljä kertaa vuodessa, ja se on suunnattu NUSUVEFOn jäsenjärjestöille sekä nuorten kanssa verkossa työskenteleville. Uutiskirjeeseen kootaan ajankohtaiset NUSUVEFOn jäsenjärjestöjä koskevat uutiset ja tapahtumat. NUSUVEFOn uutiskirjeeseen voi toimittaa sisältöjä sähköpostilla: Marko Pesonen, marko.pesonen(at)ouka.fi. 

Tilaa NUSUVEFOn uutiskirje tämän linkin kautta

Käyttöehdot ja tietosuoja

Tilaamalla uutiskirjeitämme ja liittymällä sähköpostilistoillemme annat luvan siihen, että sinulle lähetetään uutiskirje sekä muita ajankohtaisia tiedotteita tarvittaessa. Antamiasi tietoja käsittelee Koordinaatin henkilöstö. Koordinaatti ei luovuta tietoja ulkopuolisille tai käytä niitä muihin tarkoituksiin. Sähköpostirekisterit on sijoitettu MailChimp-palvelun palvelimelle EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, joten tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä EU:n ja ETA:n ulkopuolella. Lisätietoja MailChimpin "Terms of Use" ja "Privacy Policy" -dokumenteista osoitteessa Mailchimp.com/legal

Hyväksy käyttöehdot valitsemalla tilauslomakkeelta kohta "Hyväksyn käyttöehdot" ja sen jälkeen klikkaa sivun lopussa "Tilaa uutiskirje". Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä "Poista minut tältä listalta".

Koordinaatti-uutiskirjeet vuodelta 2023

Koordinaatti-uutiskirjeet vuodelta 2022

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!