Hyppää pääsisältöön
Kuvassa kaksi Koordinaatin työntekijää istuu tietokoneen ääressä.

Verkkopalvelut

Koordinaatti vastaa kolmen valtakunnallisen verkkopalvelun ylläpidosta, sisällöntuotannosta ja asiakaspalvelusta.

Koordinaatti vastaa kolmen valtakunnallisen verkkopalvelun ylläpidosta, sisällöntuotannosta ja asiakaspalvelusta. Koordinaatti.fi on suunnattu nuorisoalan ammattilaisille, ja se toimii pääviestintäkanavanamme. Nuortenelämä.fi on valtakunnallinen nuorten tieto- ja neuvontapalvelu verkossa. Nutitilastot.fi on nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden toteuttajille tilastointiin käytettävä verkkopalvelu.

Koordinaatti.fi-verkkopalvelu

Koordinaatti.fi on nuorisotyön sekä nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaisille ja muille nuorisoalan toimijoille, kuten alan opiskelijoille, opettajille ja eri nuorisoalan organisaatioille suunnattu verkkopalvelu. Koordinaatti vastaan verkkopalvelun sisällöntuotannosta ja ylläpidosta.

Koordinaatti.fi:ssä julkaistaan uutisia, tietoa tapahtumista sekä Puheenvuoro-artikkeleita. Lisäksi verkkopalvelusta löytyy laaja Materiaalit-osio sekä Etsi nuorten tieto- ja neuvontapalveluita -osio. Koordinaatti.fi-palvelun sisältöjä tuotetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Voit lähettää artikkeli-ideoita sekä uutisia Koordinaatti.fi-sivulle sähköpostitse nutikoordinaatio(at)ouka.fi.

 

Nuortenelämä.fi - Ungdomsliv.fi

Koordinaatin tuottama ja ylläpitämä verkkopalvelu Nuortenelämä.fi (Ungdomsliv.fi)on kaikille Suomessa asuville nuorille tarkoitettu tieto- ja neuvontapalvelu. Kaksikielinen palvelu tukee nuoria löytämään vastauksia itsenäisesti, kysymään lisätietoa ja etsiytymään omien lähipalveluiden pariin. Palveluun kuuluu muun muassa chat, jossa nuori voi kysyä ja keskustella mistä vain itseä mietityttävistä ja itselle tärkeistä asioista. Lisäksi palveluun kuuluu Kysyttävää-palsta, jonne nuori voi kirjoittaa kysymyksen aiheesta kuin aiheesta. Kysyttävää-palstalla on vastaajarinki, johon kuuluu noin 70 ammattilaista ympäri Suomen.

Jos sinulla on kysyttävää Nuortenelämä.fi-palvelusta, tai Kysyttävää-palstalla vastaaminen kiinnostaa, ota yhteyttä Koordinaatin suunnittelijaan, Riina Papinahoon: riina.papinaho(at)ouka.fi, p. 040 669 3629. 

 

Nutitilastot.fi

Nuorten tieto- ja neuvontatyön Nutitilastot.fi-palvelulla tilastoidaan nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden asioinnit paikallisesti ja valtakunnallisesti. Nutitilastot.fi-palvelu on helppokäyttöinen ja maksuton. Se on kehitetty yhteistyössä nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisen palveluverkoston toimijoiden kanssa. Nutitilastot.fi-palvelu päättyy 31.3.2023.

Voit lähettää tiedusteluja tilastointipalveluun liittyen osoitteeseen nutikoordinaatio(at)ouka.fi.

Nutitilastot.fi-palvelun käyttäjille postitetaan neljä kertaa vuodessa uutiskirje, jossa kerrotaan viimeisimmät muutokset, päivitykset ja mahdolliset käyttökatkokset. Katso ohjeet uutiskirjeen postituslistalle liittymiseen tämän sivun alaosassa olevan linkin kautta.

Käy myös katsomassa Nutitilastot.fi-palvelusta vuositasolla koottujen tilastojen visualisoinnit Nuorisotilastot.fi-sivustolla!

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!