Hyppää pääsisältöön
Osallistujia koulutustapahtumassa

Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus

Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskuksen muodostavat vuosina 2020–2023 Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu oy (Juvenia), Nuorisotutkimusseura ry, Oulun kaupungin hallinnoima Koordinaatti, MIELI Suomen Mielenterveys ry, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry sekä kehittämiskokonaisuudesta vastaava Lahden kaupungin hallinnoima Kanuuna.

Koordinaatti toimii Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskuksessa nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisena ja eurooppalaisena asiantuntijana, työmenetelmien ja -tapojen kehittäjänä sekä verkostotyön edistäjänä ja osaamisen vahvistajana.

Koordinaatin tavoite osana osaamiskeskuksen tavoitteita on koota, tehdä tunnetuksi ja levittää kunnallisen nuorisotyön hyviä käytänteitä, jotta ne olisivat avoimesti käytössä valtakunnallisesti.Tuemme nuorten tieto- ja neuvontatyön ja -tapojen kestäviä ratkaisuja, joilla saadaan eri toimijoiden käyttöön yhteisesti tuotettuja malleja ja työvälineitä.

Koordinaatti vastaa sekä Nutilastot.fi-sovelluksesta että Nuortenelämä.fi-palvelukokonaisuudesta. Lisäksi toimimme koulutusten toteuttajana erityisesti verkko-oppimisympäristössä. Koordinaatti tuottaa toimijoiden tarpeeseen asiantuntija- ja tukipalveluita varmistaen osaltaan palvelujen kaksikielisyyden.  

Lisätietoja Koordinaatin tehtävistä ja toiminnasta antaa kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff, jaana.fedotoff@ouka.fi tai p. 044 703 8215.

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!