Hyppää pääsisältöön

Media

Tietoja medialle sekä yhteistyökumppaneille Koordinaatti.fi-verkkopalvelusta.

Koordinaatti.fi on valtakunnallinen verkkopalvelu nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaisille ja muille nuorisoalan toimijoille, kuten alan opiskelijoille, opettajille ja eri nuorisoalan organisaatioille. Verkkopalvelun tuottaa Nuorten tieto- ja neuvontatyön osaamiskeskus Koordinaatti. 

 

Yhteystietomuutokset 

Jos palveluidenne yhteystiedot muuttuvat tai ne puuttuvat kokonaan Koordinaatti.fi:stä, ilmoita asiasta Koordinaattiin. Tiedot voi ilmoittaa  yhteystietolomakkeen  (tulossa pian!) kautta tai s-postitse osoitteeseen nutikoordinaatio@ouka.fi.

Palveluiden yhteystiedot päivitetään samalla myös valtakunnalliseen  Nuortenelämä.fi-verkkopalveluun. 

 

Artikkelit 

Koordinaatti.fi:ssä julkaistaan uutisia, tietoa tapahtumista sekä Puheenvuoro-artikkeleita. Jos olet kiinnostunut tuottamaan artikkelin palveluun, ota yhteyttä: nutikoordinaatio@ouka.fi

Puheenvuoro-artikkeleissa syvennytään ajankohtaisiin aiheisiin asiantuntija-artikkeleissa, joita kirjoittavat nuorisoalan ammattilaiset ja muut asiantuntijat. 

Otsikointi 

Jokaiselle artikkelille tarvitaan pääotsikko, lisäksi toivomme muutaman väliotsikon luettavuutta helpottamaan. 

Artikkeleiden pituus 

Artikkeleiden suosituspituus on noin 3000 merkkiä (sisältäen välilyönnit). 

Valokuvat 

Jokaisen artikkelin yhteydessä on hyvä olla ainakin kaksi erilaista kuvaa: kuva kirjoittajasta sekä artikkelin pääkuva. Hyväksyttävät tiedostomuodot: png, gif ja jpg. Puheenvuoro-artikkelin pääkuvan tulisi olla vaakakuva, joka voidaan skaalata kokoon 1440x576px. Kirjoittajasta pyydämme toimittamaan selkeän kasvokuvan.

 

Ajankohtaista ja tapahtumat 

Jos mielessäsi on jokin ajankohtainen nuorisoalan uutinen, julkaisu tai tapahtuma, vinkkaa siitä meille: nutikoordinaatio@ouka.fi. Uutisoimme ajankohtaisista asioista Ajankohtaista-palstalla sekä uutiskirjeessämme. 
 

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla kaikkien palveluidemme kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.
Välitämme lisäksi tietoa nuorten tieto- ja neuvontatyön ajankohtaisista asioista.

Siirry uutiskirjeisiin!