Hyppää pääsisältöön

Saavutettavat polut -materiaalisivusto tarjoaa vinkkejä saavutettavampaan digiohjaukseen

Kuvaus

Saavutettavat polut -materiaalisivusto esittelee digiohjauksen saavutettavuutta opetus- ja ohjaustyössä. Voit tutustua sivustolla ohjaustyötä koskeviin saavutettavuuskysymyksiin ja pohtia samalla oman ohjaustyön saavutettavuutta. Saavutettavat polut on suunnattu opetus- ja ohjausalan ammattilaisille ja oman polun etsijöille.

Sisältö

Saavutettavat koulutuspolut ja oikeus oppia – Saako oppia (ESR) -hankkeen avoin materiaalisivusto Saavutettavat polut tarjoaa opetus- ja ohjausalan ammattilaisille käytännön vinkkejä ja suosituksia saavutettavampaan digiohjaukseen. 

Hankkeen kehitystyössä on ollut mukana yli 60 täysi-ikäistä henkilöä, joiden kokemuksia koulutuspolkujen joustavuuden tarpeista ja saavutettavuuden esteistä on kuunneltu. Lisäksi mukana on ollut opetus- ja ohjausalan toimijoita ja asiantuntijatahoja. Yhdessä osallistujien kanssa pilotoinneissa tehdyt havainnot on koottu erilaisiksi aineistoiksi. 

Materiaalit luovat kaaren peruskoulun jälkeisistä koulutuspoluista työelämään asti. Ne soveltuvat erinomaisesti ammattilaisille, jotka keskustelevat ohjattaviensa kanssa esimerkiksi opintoihin hakemisesta, opiskeluvaikeuksista tai opintojumeista. Tutustu koulutuspolkujen saavutettavuuskysymyksiin ja pohdi samalla omankin ohjaustyön saavutettavuutta sivuston materiaalien avulla soveltuvilta osin! 

Saavutettavat polut -verkkosivustolta löytää infoa myös oman polun etsijä.

Hankkeen toimijat: Humanistinen ammattikorkeakoulu, Live-säätiö, Valo-Valmennusyhdistys ja konsultoivana kumppanina ADHD-liitto. Hanke on päättynyt 31.8.2023.

Tutustu Saavutettavat polut -sivustoon tästä

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!