Hyppää pääsisältöön

Koordinaatin rivit täydentyvät

Marko Pesonen

tietopalveluohjaaja,

Koordinaatti

Kuvaus

Koordinaatin tiimi saa uutta vahvistusta, kun uusi työntekijä, Marko Pesonen, aloittaa tietopalveluohjaajan tehtävässä kesäkuun alussa. Tietopalveluohjaajan työtehtävät sijoittuvat osaksi Osallisuuden osaamiskeskuksen toimintaa, jossa Koordinaatti on osatoteuttajana.
Sinipaitainen hymyilevä mies, jolla silmälasit päässä: Marko Pesonen. Taustalla vaaleansininen puuseinä.

Sisältö

Hello world!

Näin on pyörähtänyt kesäkuu käyntiin ja Koordinaatin porukka saa riveihinsä vahvistukseksi Koillismaan kasvatin “Tilasto-Pesosen”. Kuusamolaisena meillä on jännä piirre, että meillä on lähes pakottava tarve päästä sanomaan se ääneen ja mielestäni paikallinen nuorkauppakamari on tämän tiivistänyt hyvin sanoihin “Kuusamolaisuus on mielentila, jota haluamme ylpeydellä sietää.”

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) ja opinnoissa painotukseni olivat seikkailukasvatuksen lisäksi projektityö, kansainvälinen työ sekä digitaaliset toimintaympäristöt.

Työhistoriani painottuu pitkälti Tornion nuorisotoimelle, jossa työtehtäviini kuului mm. projektikoordinointia, tilavastaavana toimimista sekä viimeisimpänä etsivää nuorisotyötä. Jos työkavereilta kysytään niin päällimmäisenä lienee mieleen jäänyt IT-tukena toimiminen. Tämän lisäksi minulla on historiaa freelance töistä QA-testaus ja lokalisoinnin puolelta.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti pelien parissa häärätessä, oli kyseessä sitten digitaaliset-, keräilykortti-, tai pöytäroolipelit. Kaiken maailman digivärkkäily on myös lähellä sydäntäni ja musiikkiakin tulee harrastettua monessa eri muodossa.

Odotan mielenkiinnolla tulevaa työtä Koordinaatissa, uskon että se tuo uusia haasteita, mutta samalla myös aivan yhtälailla uusia mahdollisuuksia! Työssäni tietopalveluohjaajana uskon, että pystyn tuomaan omia vahvuuksiani koko työporukan ja verkoston saataville.

Ollaanpa siis kuulolla ja nautitaan kesästä!

Marko Pesonen

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!