Skip to main content

Let´s talk! -verkkokeskusteluryhmä

Date

Time

10:00

- 11:00

Location

Microsoft Teams

Kuvaus

Pohjoismaiden ja Baltian maiden nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevät ammattilaiset ovat tervetulleita keskustelemaan ja jakamaan työhönsä liittyviä kokemuksiaan ja ideoitaan Let's talk! -verkkokeskusteluryhmään. Keskustelujen tavoitteena on vahvistaa nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevien verkostoitumista sekä lisätä vertaistukea ja nuorten tieto- ja neuvontatyön näkyvyyttä.
Let's talk! keskusteluryhmän mainoskuva. Tekstinä "Let's talk! about Youth Information. Nordic-Baltic YI Group." Kuvassa myös ERYICA:n yhteistyökumppaneiden logo.

Body

Let's talk! -verkkokeskustelut alkoivat tammikuussa ja jatkuvat koko vuoden. Toisen tapaamisen 14.2.2024 klo 10–11 (9.00–10.00 CET) aiheena on nuorisotiedotuksen etiikka sosiaalisessa mediassa. Keskustelua ohjaa tällä kertaa nuorisotiedotusyksikön päällikkö Kadri Koort (Education and Youth Board of Estonia). 

Keskustelujen mahdollistajana on ERYICA Nordic-Baltic nuorten tieto- ja neuvontatyön työryhmä. Työryhmän tavoitteena on tarjota turvallinen keskusteluympäristö nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden ammattilaisille kokemusten jakamiseen, vertaistukeen sekä verkostoitumiseen. Tarkoituksena on keskustella työn tavoitteista, ajassa liikkuvista teemoista ja ilmiöistä sekä nostaa esiin kysymyksiä yhdessä pohdittavaksi. 

Tervetuloa mukaan keskustelemaan nuorten tieto- ja neuvontatyöstä! Keskustelut käydään englanniksi – peruskielitaito riittää. Ei ennakkoilmoittautumista.

Liity helmikuun keskusteluun tästä Teams-linkistä: https://bit.ly/LetsTalkYInfo.  

Contact

Kadri Koort, Education and Youth Board of Estonia: kadri.koort@harno.ee
Jaana Fedotoff, Koordinaatti: jaana.fedotoff@ouka.fi
Imre Simon, ERYICA: imre.simon@eryica.org