Skip to main content

Koordinaatin rivit täydentyivät elokuusta

Kuvaus

Koordinaatissa on aloittanut työnsä kaksi tietopalveluohjaajaa elokuun alussa. Koordinaatin asiantuntijatiimissä työskentelee nyt yhteensä viisi henkilöä. Työnsä aloittaneet tietopalveluohjaajat työskentelevät osana Koordinaatin tiimiä, jonka tehtävät asettuvat nuorisotyö kunnassa, osallisuus ja vaikuttaminen sekä digitaalinen nuorisotyö osaamiskeskusten painopisteisiin. Koordinaatti on toiminut huhtikuun alusta osatoteuttajana näissä kolmessa nuorisoalan osaamiskeskuksessa.

Body

Heli siirtyi Koordinaattiin nuorten parista

Heli Perätalolla on pitkä kokemus nuorisotyöstä monista toimintaympäristöissä. Heli on työskennellyt pitkään Oulussa Byströmin ohjaamossa erilaissa ohjaus- ja neuvontatehtävissä. Viimeisimpänä hän oli palveluohjaajana nuorten psykososiaalisen tuen Arki Haltuun -hankkeessa.

Koordinaatin asiantuntijatiimissä Helin tehtävä tietopalveluohjaajana asettuu Osallisuuden osaamiskeskuksen ja Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen tehtäväkokonaisuuksiin. Koulutukseltaan Heli on sosionomi (AMK).

Heli kertoo lähtevänsä innokkaasti kohti uusia tehtäviä Koordinaatissa. Nuorten osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen ovat oman työni kärkiä. Nuoret tarvitsevat usein ohjausta ja neuvontaa löytääkseen kanavat, joilla voivat kokea pystyvänsä vaikuttamaan omaan elämäntilanteeseensa. Tätä työtä jatkan edelleen, mutta nyt uusin työtavoin ja -välinein ammattilaisten parissa.

Heli on päivittänyt nuorisotyön tutkinnon työn ohessa sosionomin tutkintoon ja kokee, että on onnekkaasti saanut koko ajan tehdä mielenkiintoista ja koulutusta vastaavaa työtä.  Hänellä on myös koulutus ja kokemusta markkinoinnin ja myynnin tehtävistä. Heli kokee, että kaikki työkokemus ja erilaiset työyhteisöt ovat rikkaus työhistoriassa ja antavat eväitä uusiin haasteisisin.

 

Riina - tuttu työntekijä uusissa tehtävissä

Riina Papinaho on monelle jo entuudestaan tuttu työntekijä Koordinaatissa. Nyt tietopalveluohjaajana hänellä on uudenlaisia työtehtäviä niin kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskuksessa kuin osallisuuden ja digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksissa.

Riina on koulutukseltaan yhteisöpedagogi (AMK). Hän on suorittanut opintonsa Humanistisessa ammattikorkeakoulussa Kuopiossa. Osana Koordinaatin tiimiä Riina on työskennellyt vuodesta 2018. Työtehtävät ovat vaihdelleet, aina kuitenkin nuorten tieto- ja neuvontatyö osana työnkuvaa.

Riina kertoo kesällä työnteon lisäksi nautiskelleensa lomasta muun muassa luontopolkuja astellen, sählyä pelaillen, kissoja paijaillen ja hiukan reissaillen. Riinalla on onnellinen olo, kun saa edelleen jatkaa nuorten eduksi tehtävää merkityksellistä ja opettavaista työtä osana timanttista Koordinaatin tiimiä.

Helin ja Riinan yhteystiedot löytyvät Koordinaatin verkkopalvelusta tämän linkin kautta. 

Jaa artikkeli