Skip to main content
Kuvassa kaksi Koordinaatin työntekijää istuu tietokoneen ääressä.

Online services

Koordinaatti is responsible for the maintenance and content production of three nationwide online services. Koordinaatti.fi is an online service aimed at youth work professionals and students in the field. Nuortenelämä.fi is nationwide online service for young people. Nutitilastot.fi is an online service for statistics aimed at youth information and counseling services.

Koordinaatti.fi-verkkopalvelu

Koordinaatti.fi on nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaisille ja muille nuorisoalan toimijoille, kuten alan opiskelijoille, opettajille ja eri nuorisoalan organisaatioille suunnattu verkkopalvelu. Koordinaatti vastaan verkkopalvelun sisällöntuotannosta ja ylläpidosta.

Koordinaatti.fi:ssä julkaistaan uutisia, tietoa tapahtumista sekä Puheenvuoro-artikkeleita. Lisäksi verkkopalvelusta löytyy laaja Materiaalit-osio sekä Etsi nuorten tieto- ja neuvontapalveluita -osio. Koordinaatti.fi-palvelun sisältöjä tuotetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Nuortenelämä.fi - Ungdomsliv.fi

Koordinaatin tuottama ja ylläpitämä verkkopalvelu Nuortenelämä.fi (Ungdomsliv.fi) on kaikille Suomessa asuville nuorille tarkoitettu tieto- ja neuvontapalvelu. Kaksikielinen palvelu tukee nuoria löytämään vastauksia itsenäisesti, kysymään lisätietoa ja etsiytymään omien lähipalveluiden pariin. Palveluun kuuluu muun muassa chat, jossa nuori voi kysyä ja keskustella mistä vain itseä mietityttävistä ja itselle tärkeistä asioista. Lisäksi palveluun kuuluu Kysyttävää-palsta, jonne nuori voi kirjoittaa kysymyksen aiheesta kuin aiheesta. Kysyttävää-palstalla on vastaajarinki, johon kuuluu noin 70 ammattilaista ympäri Suomen.

Jos sinulla on kysyttävää Nuortenelämä.fi-palvelusta, tai Kysyttävää-palstalla vastaaminen kiinnostaa, ota yhteyttä Riina Papinahoon: etunimi.sukunimi(at)ouka.fi, p. 040 669 3629. 

Nutitilastot.fi

Nuorten tieto- ja neuvontatyön Nutitilastot.fi-palvelulla tilastoidaan nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden asioinnit paikallisesti ja valtakunnallisesti. Nutitilastot.fi-palvelu on helppokäyttöinen ja maksuton. Se on kehitetty yhteistyössä nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisen palveluverkoston toimijoiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut palvelun käyttöönotosta, ota yhteyttä Riina Papinahoon. Palveluun voi tutustua myös testitunnusten avulla. Testitunnukset saat Riinalta. Voit lähettää tiedusteluja tilastointiin liittyen osoitteeseen nutikoordinaatio(at)ouka.fi.

Nutitilastot.fi-palvelun käyttäjille postitetaan neljä kertaa vuodessa uutiskirje, jossa kerrotaan viimeisimmät muutokset, päivitykset ja mahdolliset käyttökatkokset. Uutiskirjeen voit tilata tämän sivun alaosassa olevan linkin kautta.

Käy myös katsomassa Nutitilastot-fi-palvelusta vuositasolla koottujen tilastojen visualisoinnit Nuorisotilastot.fi-sivustolla!