Skip to main content
Kuvassa kirjoitetaan post-it-lapulle.

Communication

Communication is one of Koordinaattis main ways of sharing information about its activities, the youth field and good practice. The most important means of coordinate communication are newsletters, online services, social media channels, articles and publications. In addition, marketing materials can be ordered from Koordinaatti.

Uutiskirjeet

Koordinaatti-uutiskirje 

Nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkostolle lähetetään sähköpostitse kolmen viikon välein uutiskirje, johon kootaan ajankohtaiset tieto- ja neuvontatyötä sekä nuorisotyötä koskevat asiat. 

Julkaisemme uutiskirjeessä nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sekä muiden nuorisoalan toimijoiden uutisia. Ole yhteydessä, kun haluat viestiä ajankohtaisista asioista uutiskirjeemme välityksellä. 

Tee tilaus lomakkeen kautta.

Ilmoitukset uutiskirjeeseen sähköpostitse: nutikoordinaatio@ouka.fi

Nuortenideat.fi-uutiskirje 

Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi:stä kootaan oma uutiskirje, joka lähetetään palvelun moderaattoreiden ja yhteyshenkilöiden sähköpostilistalle joka toinen kuukausi. Uutiskirjeestä voi lukea moderaattoreiden työtä sekä palvelua yleisesti koskevat uutiset ja esimerkiksi tiedot Koordinaatin järjestämistä koulutuksista ja tapahtumista. 

Tee tilaus lomakkeen kautta.

Yhteydenotot uutiskirjettä koskevissa asioissa: tuki@nuortenideat.fi

Nusuvefon uutiskirje 

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (Nusuvefo) uutiskirje toimitetaan neljä kertaa vuodessa, ja se on suunnattu kaikille Nusuvefon jäsenjärjestöille sekä nuorten kanssa verkossa työskenteleville. Uutiskirjeeseen kootaan ajankohtaiset Nusuvefon jäsenjärjestöjä koskevat uutiset ja tapahtumat. 

Tee tilaus lomakkeen kautta.

Nusuvefon uutiskirjeeseen voi toimittaa sisältöjä sähköpostilla: Mika Pietilä, etunimi.sukunimi@ouka.fi

Nutitilastot.fi-uutiskirje

Liittymällä nuorten tieto- ja neuvontatyön tilastointipalvelu Nutitilastot.fi:n sähköpostilistalle, tilaat käyttäjille muutaman kerran vuodessa postitettavan uutiskirjeen. Jos olet Nutitilastot.fi-palvelun käyttäjä, mutta et vielä uutiskirjeen tilaaja, pyydä uutiskirjeen tilauslinkki Riinalta, s-posti: riina.papinaho@ouka.fi.

Kysyttävää-uutiskirje

Liittymällä valtakunnallisen Nuortenelämä.fi-verkkopalvelun Kysyttävää-palstan vastaajien sähköpostilistalle saat muutaman kerran vuodessa lähetettävän vastaajien uutiskirjeen, johon kootaan ajankohtaisia asioita Kysyttävää-palstaan ja kysymyksiin vastaamiseen liittyen. Jos olet Kysyttävää-palstan vastaaja, mutta et vielä uutiskirjeen tilaaja, pyydä uutiskirjeen tilauslinkki Riinalta, s-posti: riina.papinaho@ouka.fi.

Tilaamalla uutiskirjeitämme ja liittymällä sähköpostilistoillemme annat luvan siihen, että sinulle lähetetään uutiskirje sekä muita ajankohtaisia tiedotteita tarvittaessa. Antamiasi tietoja käsittelee Koordinaatin henkilöstö. Koordinaatti ei luovuta tietoja ulkopuolisille tai käytä niitä muihin tarkoituksiin. Sähköpostirekisterit on sijoitettu MailChimp-palvelun palvelimelle EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, joten tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä EU:n ja ETA:n ulkopuolella. Lisätietoja MailChimpin "Terms of Use" ja "Privacy Policy" -dokumenteista osoitteessa Mailchimp.com/legal

Hyväksy käyttöehdot valitsemalla tilauslomakkeelta kohta "Hyväksyn käyttöehdot" ja sen jälkeen klikkaa sivun lopussa "Tilaa uutiskirje". Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä "Poista minut tältä listalta".

Koordinaatti.fi-verkkopalvelu

Koordinaatti.fi on nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaisille ja muille nuorisoalan toimijoille, kuten alan opiskelijoille, opettajille ja eri nuorisoalan organisaatioille suunnattu verkkopalvelu. Koordinaatti vastaan verkkopalvelun sisällöntuotannosta ja ylläpidosta.

Koordinaatti.fi:ssä julkaistaan uutisia, tietoa tapahtumista sekä Puheenvuoro-artikkeleita. Jos olet kiinnostunut tuottamaan artikkelin palveluun, ota yhteyttä: nutikoordinaatio@ouka.fi. Puheenvuoro-artikkeleissa syvennytään ajankohtaisiin aiheisiin, joita kirjoittavat nuorisoalan ammattilaiset ja muut asiantuntijat. 

Jokaiselle artikkelille tarvitaan pääotsikko, lisäksi toivomme muutaman väliotsikon luettavuutta helpottamaan. Artikkeleiden suosituspituus on noin 3000 merkkiä (sisältäen välilyönnit). Jokaisen artikkelin yhteydessä on hyvä olla ainakin kaksi erilaista kuvaa: kuva kirjoittajasta sekä artikkelin pääkuva. Hyväksyttävät tiedostomuodot: png, gif ja jpg. Puheenvuoro-artikkelin pääkuvan tulisi olla vaakakuva, joka voidaan skaalata kokoon 1440x576px. Kirjoittajasta pyydämme toimittamaan selkeän kasvokuvan.

Jos mielessäsi on jokin ajankohtainen nuorisoalan uutinen, julkaisu tai tapahtuma, vinkkaa siitä meille: nutikoordinaatio@ouka.fi. Uutisoimme ajankohtaisista asioista Ajankohtaista-palstalla sekä uutiskirjeessämme.

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut -haku

Koordinaatti.fi:ssä löytyy Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut -haku. Jos palveluidenne yhteystiedot muuttuvat tai ne puuttuvat kokonaan Koordinaatti.fi:stä, ilmoita asiasta Koordinaattiin. Tiedot voi ilmoittaa  yhteystietolomakkeella. Palveluiden yhteystiedot päivitetään samalla myös valtakunnalliseen  Nuortenelämä.fi-verkkopalveluun. 

Markkinointimateriaalit

Koordinaatti markkinoi nuorten tieto- ja neuvontatyötä sekä Nuortenelämä.fi ja Nuortenideat.fi -verkkopalveluita mm. tapahtumissa, seminaareissa, julkaisuissa ja sosiaalisessa mediassa. 

Tuotamme vuosittain erilaisia sähköisiä ja painettuja markkinointimateriaaleja nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sekä Nuortenideat.fi:n yhteyshenkilöiden työn tueksi. Materiaalit ovat maksuttomia. 

Sähköisiä materiaaleja sekä printtimateriaaleja on tilattavissa Materiaalit-sivultamme.